FutbolGündemTransfer

Beşiktaş bombaları patlatıyor; Atletico Madridli Tiago Kartal’da

Beşiktaş transfere doymuyor. Futbol Komitesi Başkanı ve Asbaşkan Serdal Adalı ile Futbol Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu Diego Forlan’dan sonra Tiago’nun da transferini bitirdi.

Her ne kadar siyah-beyazlı yönetim transfer harekatına kupa finalinden sonra başlayacağız desede çalışmalar tam gaz devam ediyor. Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu,  Diego Forlan transferini çözümledikten sonra  önceki akşam Juventus Kulübü Başkanı Andrea Agnelli ile bir araya gelerek Tiago Cardoso Mendes’in transferini masaya yatırdı.

Atletico Madrid’te kiralık oynayan ve sezon sonunda Juventusa dönecek olan Tiago Cardoso Mendes’in İtalyan ekibinden ayrılacak olması transferi kolaylaştırdı. Başkan Andrea Agnelli’den söz alan Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu Başkan Yıldırım Demirören’i arayarak Tiago transferinin bittiğini haber verdiği öğrenildi.

Tiago Cardoso Mendes kimdir?

02-05-1981 yılında Portekiz’in Viana do Castelo kasabasında doğan Tiago Cardoso Mendes, futbol kariyerine Braga’da başladı. Orta sahada oyun kuruculuğu yapan Tiago, 2002 yılına kadar Braga’da oynadı. Portekizli yıldız daha sonra 2002-03 – 2003-2004 sezonlarında Benfica’da forma giydi. Tiago daha sonra 2004-2005 sezonunda Chelsea’ye transfer oldu ve bir yıl oynadı.

2005 yılında Lyon’a geçen Tiago burada 2 sezon oynadı. 2007 sezonunda İtalyan ekibi Juventus’a transfer olan Portekizli futbolcu, 2009 sezonundan bu yana Atletico Madrid’te kiralık olarak futbol kariyerine devam ediyor. Tiago Cardoso Mendes,  Portekiz Milli Takımı’nın da değişmez oyuncusu. Tiago şu ana kadar 37 kez milli formayı giydi.

[adrotate banner=”61″

 

 

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu