FutbolGündem

Formula 1 pilotları Liuzzi ile Karthikeyan Beşiktaş idmanını izledi

Beşiktaş’ın bugün yapılan antrenmanına Formula 1 DHL Türkiye Grand Prix’nde mücadele edecek Hispania Racing’in pilotları konuk oldu.

Hispania Racing pilotları Vitantonio Liuzzi ve Narain Karthikeyan idmanın son bölümde tesislere gelerek antrenmana katıldı. Futbolcularla toplu olarak basına görüntü veren Formula 1 pilotları daha sonra Portekizli oyuncular Quaresma ve Simao ile bir süre sohbet etti.

Pilotlara, arkasında isimlerinin yazılı olduğu formalar hediye edilirken, Liuzzi ve Karthikeyan da Quaresma ile Simao’ya maket Formula 1 aracı verdi. Basın mensuplarına kısa açıklamada bulunan Simao, 7 Mayıs Cumartesi günü Bursaspor ile önemli bir maç yapacaklarını belirterek, ”Bu önemli maçı geçtikten sonra pazar günü de zaman olursa yarışları izlemek isterim” dedi.

Pilotlardan Vitantonio Liuzzi ise şampiyonlarla kurulu bir takımla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, ”Cumartesi günü için biz onlara şans getireceğiz. Zamanları olur da pazar günü yarışlara gelirlerse onlar da bize şans getirecek” diye konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu