Fulya DosyasıFutbolGündemTransfer

Başkan Demirören Ronaldo’ya Beşiktaş forması giydiremedi ama teknesine bindirdi

Real Madrid ‘in yıldız futbolcusu Ronaldo Beşiktaş’a transfer oldu !!!

Sosyal paylaşım sitelerinde Ronaldo ‘nun Beşiktaş ‘a transfer olduğu şeklinde bazı espriler yapılıyor.

Yıldırım Demirören’in Cristiano Ronaldo’yu transfer edip Beşiktaş forması giydiremediği ancak teknesine bindirdiği söyleniyor.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in davetlisi olarak İstanbul ‘a gelen Cristiano Ronaldo, İstanbul ‘dan sonra Bodrum ‘da tatil yapmak için özel jet ile ünlü tatil merkezine gitti.

Ronaldo, Beşiktaş’a transfer olamadı ama sevgilisi İrina ile Bodrum’da Beşiktaş bayraklı tekne ile güneşlendi !

Rus model sevgilisi İrina Shayk ile birlikte Bodrum ‘da tatil yapan Ronaldo ‘nun Yıldırım Demirören ‘in motor yatı ile mavi yolculuk yapması da gözlerden kaçmadı. Beşiktaş bayrağı asılı olan yatta sevgilisi ile birlikte bol bol güneşlenen ve denizin tadını çıkaran Ronaldo ‘yu gören bazı Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları ünlü futbolcunun Beşiktaş ‘a transfer olduğu şeklinde espriler yaptı.

Ronaldo ‘nun Yıldırım Demirören ‘in daveti üzerine İstanbul ‘a gelmesi ve Bodrum tatilinde de Demirören ‘in yatını kullanması ünlü yıldız için “Beşiktaş ‘ a transfer oldu” şeklinde espriler yapılmasına yol açtı.

Ronaldo ‘ya İstanbul ‘daki bir röportajında “Türkiye ‘de oynar mısın ? ” sorusu sorulmuş Ronaldo da profesyonel bir cevap vererek “İlerisi ne gösterir kimse bilemez. O yüzden ben asla, ‘asla’ demem. Bu benim en önemli ilkem. İyi bir teklif olursa değerlendirir ve tabii ki gelebilirim” şeklinde konuşmuştu.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu