FutbolGündemTransfer

Bülent Uygun; Cezalardan tecrübe kazandım

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, aldığı cezalar sonrasında yöneticilik konusunda büyük tecrübe kazandığını söyledi.

Yönetimden transfer istemediğini belirten Bülent Uygun, transfer için gelecek sezonu beklediklerini ancak, Şubat ayından itibaren görüştükleri oyunculara imza attırmaya başlayacaklarını kaydetti. Hafta sonu oynayacakları Konyaspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini vurgulayan Eskişehirspor Teknik Direktörü, Bülent Uygun, devre arası takımdan gönderdikleri oyunculardan 7 milyon TL kazanç sağladıklarını belirtti.

Ligin köklü takımlarından Gençlerbirliği’ni 45 yıl sonra deplasmanda mağlup etmenin son derece mutluluk verici olduğunu belirten Eskişehirspor Teknik Direktörü, Bülent Uygun, ”Sadece bir maçla sınırlı değil işler. İnşallah bu hafta oynayacağımız Konyaspoor maçında da iyi oynayarak ve galip gelerek, 7 haftalık kaybetmeme serimizi devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Eskişehirspor’un Konyaspor’u süper ligde bugüne kadar hiç yenemediği hatırlatılan Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ”Biz kimi yenmişiz, kimseyi yenmemişiz?” diyerek espri yaparak, Konyaspor’un kendilerinin de izlediği bazı oyuncuların dâhil olduğu önemli transferler yaparak kadrosunu güçlendirdiği hatırlattı.Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, taraftarın hücum marşını çaldığı zaman takımın da hücuma kalktığını dikkat çekerek, taraftarın coşkusuyla bu maçtan iyifutbol ile 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini anlattı.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun cezalı olduğu maçları kaybetmedi

Gençlerbirliği maçında cezası dolan Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, pazartesi gün karşılaşacakları Konyaspor maçında kulübedeki yerini alacak. Cezalı olduğu 8 maçta takımı 4 galibiyet, 3 beraberlik alarak sadece Fenerbahçe’ye kaybeden Eskişehirspor Teknik Direktörü, Bülent Uygun, daha önce çalıştırdığı Sivasspor’da da 4 maç ceza almış, bu maçlarda 3 galibiyet, 1 beraberlik almıştı.

Cezasının bitmesinin takımda olumlu biretki sağlayacağını inandığını dile getiren Bülent Uygun, birhoca olarak cezalardan inanılmaz derecede tecrübe kazandığını ifade ederek, ”8 maç çok önemli birsüreç. Ben Türkiye’de daha önce kimsenin böyle birceza yediğini duymadım, hatırlamıyorum. Zaten ilkler ne hikmetse hep bana nasip oluyor. Bu da bir ilkti” diye konuştu. Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, bu sayede yardımcı hocalarının ne kadar başarılı olduğunu gördüğünü, yardımcılarının, anlattıklarını saha kenarında ne kadar iyi uygulayabileceklerini, ilerde ne kadar başarılı hoca olabileceklerini gösterdiğini vurguladı.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun; Transfer yapmayan Eskişehirspor 7 milyonu kasasına koydu

Devre arasında 7 oyuncuyla yollarını ayırdıklarını ve bu sayede kulübün 7 milyon TL civarında gelir elde ettiğinin altını çizen Bülent Uygun, kulübün ekonomik durumu doğrultusunda böyle bir uygulama yaptıklarını dile getirdi. Yönetimden herhangi birtransfer isteğinde bulunmadığını da vurgu yapan Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun şöyle devam etti;  Başkanımız başarılı olacak, kalitelibir oyuncu alırsa, ona da yok demem. Bizim için bu kadro fazlasıyla yeterli. Kaliteli oyuncularımız var. O yüzden şu anda transfer düşünmüyoruz.

Bülent Uygun; Eskişehirspor transfer için transfer sezonunun bitmesini bekliyor

Bu arada Eskişehirspor, gelecek sezonun takımını kurmak için çalışmalara başladı. Bu sezon transfer düşünmeyen kulüp, gelecek sezon takıma kazandırmak istediği isimlerle, transfere sezonunun bitmesinin ardından görüşmeye başlayacak. Öte yandan Eskişehirspor, 31 Ocak Pazartesi günü sahasında ağırlayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Tesislerdeki çalışmalara gıda zehirlenmesi geçiren Batuhan hariç bütün oyuncular katıldı.

Oyuncuların morallerinin yerinde olduğu, Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ile şakalaşmaları dikkat çekti. Önce fizik kondisyon çalışması yapan oyuncular, ardından topla taktik çalışması yaptı. İdman öncesinde TRT’de program yapan Beşiktaş’ın efsane oyuncularından Feyyaz Uçar, takım oyuncularından Volkan ile Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’la röportaj yaptı, çalışmaları izledi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu