FutbolGündem

Bursaspor Şampiyonlar Ligi’ndeki 3’üncü maçında Manchester United önünde ilk peşinde!..

Spor Toto Süper Lig’de 8. haftayı 1 puanla kapatan lider Bursaspor, gözünü Devler Ligi’ne çevirdi. Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Bursaspor, C Grubu 3. hafta mücadelesinde Manchester United deplasmanına çıkıyor.

Old Trafford Stadı’nda saat 21.45’de başlayacak karşılaşmada, İtalya Futbol Federasyonu’ndan Gianluca Rocchi düdük çalacak. Rocchi’nin yardımcılıklarını Elenito Di Liberatore ve Luca Maggiani yapacak. Yeşil-beyazlı takım, İngiliz ekibi karşısında Şampiyonlar Ligi’ndeki hem ilk puanını kazanmaya hem de ilk golünü atmaya çalışacak.

Bursaspor, gruptaki ilk maçında Valencia’yı konuk etmiş ve sahadan 4-0 gibi beklemediği farklı bir yenilgiyle ayrılmıştı. Yeşil-beyazlılar, Glasgow Rangers ile deplasmanda oynadığı maçı da 1-0 kaybetmişti.

VOLKAN ŞEN KADRODA

Yeşil-beyazlı takımda disiplinsiz davranışları nedeniyle kadrodışı bırakıldıktan sonra affedilen Volkan Şen de kadroya dahil edildi. Bursaspor’un bugünkü maça;

Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer Erdoğan, Stepanov, Vederson, Volkan Şen, Svensson, Ergiç, Ozan İpek, Batalla (Insua) ve Sercan Yıldırım onbiri ile çıkması bekleniyor.

ROONEY, OWEN VE GIGGS YOK

Manchester United Menajeri Alex Ferguson, Bursaspor maçı öncesinde Wayne Rooney’nin son durumuna ilişkin bilgiler verdi. Kameraların karşısına geçen İskoç teknik adam, golcü oyuncunun bileğindeki sakatlık nedeniyle Bursaspor’a karşı forma giyemeyeceğini açıkladı. İngiliz temsilcisinde sakatlıkları olan Michael Owen ve Ryan Giggs’de kadroda yer alamayacak.

BAŞKAN İBRAHİM YAZICI’YA GRİP ENGELİ

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, geçirdiği gribal enfeksiyon nedeniyle İngiltere’ye gidemedi. Başkan Yazıcı, doktorların seyahat etmesine izin vermediği için İstanbul’daki evinde istirahat ediyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu