FutbolGündem

Ertuğrul Sağlam; Eleştirenler yine özür dileyecekler

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Nasıl iyi günlerde övgüler oluyorsa, tabii ki eleştiriler de olacaktır. Ancak eleştirmek için çok erken davranıyorlar. Eleştirenler yine pişman olup özür dileyecekler” dedi.

Ertuğrul Sağlam, Bursaspor’un, son 2 sezonun en istikrarlı takımı olduğunu dile getirerek, “Bu sonuçları alırken hangi imkanlar ile hangi şartlar altında bu başarı sağlandı? Bunu da değerlendirmek lazım. Bu takım ile ilgili 48 yıllık tarihi bir karne koyduğumuz zaman, Bursasporlu olan bir insana alın kağıt kalem eline bir hayal yaz deseniz, şu tabloyu yazamaz. Nasıl iyi günlerde övgüler oluyorsa, tabii ki eleştiriler de olacaktır. Ancak eleştirmek için çok erken davranıyorlar. Eleştirenler yine pişman olup özür dileyecekler” dedi.

Adının Milli Takım’la anılmasını da değerlendiren Ertuğrul Sağlam, “Bir insanın isminin Milli Takım’la anılması çok güzel. Şu kritik süreç içinde, Milli Takım’ın tarihi karşılaşma öncesinde, bu konuyla alakalı insanların ortaya fikir atıp yorumlar yapmasını gereksiz ve tehlikeli buluyorum. Şu dönem Milli Takım’ın sükunete ihtiyacı olduğu dönemdir” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu