FutbolGündem

Büyük Usta Necmi Tanyolaç’a son görev!..

Büyük Usta Necmi Tanyolaç’a son görev!.. Türk basınının duayenlerinden ve Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin eski başkanlarından Necmi Tanyolaç için Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde (TSYD) tören düzenlendi.

Bir süredir Alzheimer tedavisi gören ve dün gece rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Necmi Tanyolaç için Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin Levent’teki binasında gerçekleştirilen törene, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ile çok sayıda spor yazarı ve Tanyolaç’ın yakınları katıldı.

TSYD’de gerçekleştirilen törende konuşan spor basınının duayenlerinden Halit Kıvanç, Togay Bayatlı, Attila Gökçe, Kahraman Bapçum, Necati Bilgiç ile Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ve TSYD Genel Başkanı Naci Arkan, Necmi Tanyolaç ile ilgili anılarını anlattılar.

Bu isimlerin yanı sıra TSYD’deki törenle Şişli Camisi’ndeki cenaze namazına Tanyolaç’ın çocukları Nedret ve Nedim Tanyolaç’ın ile Ak Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten de katıldı. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, cenaze namazı öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Hakan Şükür, son dönemde değerli şahsiyetler kaybettiklerini, Necmi Tanyolaç’ın da bunlardan biri olduğunu söyledi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu