DünyaGündem

Cardiff Başkanı Dalman; Yılmaz Vural’ın adını bile duymadım. Bu tamamen Türkiye’den bir adamın kendini pazarlama çalışması

Cardiff Başkanı Dalman; Vural’ın adını bile duymadım. Bu tamamen Türkiye’den bir adamın kendini pazarlama çalışması!..

Cardiff Kulübü Başkanı Mehmet Dalman, Yılmaz Vural ile ilgilendikleri iddialarını yalanlarken Galli ekibin teknik direktörü Malky Mackay da bu konu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Vural oğlunun mezuniyeti için bulunduğu Londra’da Mesut Özil’in davetlisi olarak Arsenal maçlarını izledi. Burada Sports Mail’e bir de röportaj veren ünlü teknik adamın adı Cardiff ve iki alt lig ekibiyle anılıyor. Ajansspor.com’un haberine göre, bu konu hakkında konuşan Cardiff teknik direktörü Malky Mackay bu dedikoduların kendini etkilemediğini söyledi

Mackay, “Benim Cardiff ile bir anlaşmam var ve göreve odaklanmış durumdayım. Benim takıma ve taraftarlara karşı sorumluluklarım var. Son iki buçuk senede oyuncularım takımın başarısı için çok çalıştılar. Manchester United karşısında son dakikalarda attığımız gol de takımın kondisyonunun, karakterinin ne kadar iyi olduğunun göstergesi. Onlarla gurur duyuyorum” diye konuştu.

Cardiff başkanı Mehmet Dalman ise bu haberleri okuduğunu belirtirken, “Açıkça söylemek gerekirse bu haberler karşısında oldukça sinirlendim. Yılmaz’la ne tanıştım, ne de onunla konuştum. Onun adını duymadım bile. Haberler tamamen fantezi. Bu tamamen Türkiye’den bir adamın kendini pazarlama çalışması. Bu hikaye tamamen saçmalık” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu