DünyaGündem

Chelsea’de Samuel Eto’o krizi büyüyor!..

Chelsea’de Samuel Eto’o krizi büyüyor!.. Chelsea’nin Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o Jose Mourinho’nun kendisi hakkında söylediği sözlere oldukça içerlemiş…

Chelsea’nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho geçtiğimiz günlerde bir Fransız kanalına verdiği röportajda takımının golcü sıkıntısı çektiğini söylerken, “Eto’o var ama o da 32 yaşında. Belki de 35” demişti. Ajansspor.com’un haberine göre, Kamerun milli takımının eski teknik direktör Claude Le Roy Eto’o ile telefonda görüştüğünü ve yıldız oyuncunun Mourinho’ya çok öfkeli olduğunu söyledi.

“Ekrana çıkmadan önce onunla telefonda görüştüm. Çok sinirliydi. Mourinho bu olay patlak vermeden önce Eto’o’ya gidip “Senin hakkında söylediğimi iddia ettikleri şeylere inanma, senin hakkında hiçbir şey söylemedim” demiş. Size şunu söyleyebilirim: Samuel tüm bu olanlardan hiç hoşlanmadı.”

Daily Mail’in edindiği bilgilere göre ise Eto’o takımın dün akşamki toplantısına 15 dakika geç gelmiş. Eto’o’nun eski sevgilisi Anna Barranca ise The Sun’a yaptığı açıklamada Eto’o’nun 39 yaşında olduğunu iddia etmişti. Yıldız oyuncu 10 Mart 1981 doğumlu olarak biliniyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu