DünyaFutbolGündem

Cristiano Ronaldo, Real Sociedad maçında yok!..

Cristiano Ronaldo, Real Sociedad maçında yok!.. Borussia Dortmund maçının sonra sakatlandığı iddia edilen Real Madridli yıldız futbolcu, Real Sociedad ile yapılacak maçta forma giymeyecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Borussia Dortmund ile yapılan maçın ardından, sakatlandığı iddia edilen Real Madridli futbolcu Cristiano Ronaldo, Real Sociedad ile yapılacak La Liga maçında oynamayacak.  Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, Ronaldo, Real Madrid’in ligde yarın deplasmanda Real Sociedad ile yapacağı maçın sabah antrenmanına katılmadı.

Antrenmanın ardından basın toplantısı düzenleyen Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Ronaldo’nun sağlığıyla ilgili yöneltilen ısrarlı sorulara, “Cristiano iyi ama oynamayacak. Çok yükleme oldu, dinlendirilecek. Bunu herhangi bir riski önlemek için yapıyoruz” dedi. Önlerinde çok önemli maçlar olduğunu, oyuncularını “şimdilik evde bırakmayı” tercih ettiklerini ifade eden Ancelotti, “Yarın ve pazar günü antrenman yapacak ve salı günkü maça (Borussia Dortmund) hazır olacak” diye konuştu.

İtalyan teknik adam, Ronaldo’nun yerine Morata’yı oynatabileceğini ya da Isco’nun pozisyonunu değiştirebileceğini belirterek, “bu sezonki en iyi dönemini geçiriyor” dediği Gareth Bale’den, “devamlılık” beklediklerini dile getirdi.

Ancelotti, Real Sociedad’ın çok tehlikeli bir rakip olduğunu, çok zorlu bir deplasmana çıkacaklarını ve kazanmak için maksimum performansı göstermeleri gerektiğini kaydetti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu