DünyaGündem

David Beckham, Los Angeles Galaxy’den ayrılıyor

David Beckham, Los Angeles Galaxy’den ayrılıyor…Ünlü İngiliz futbolcu David Beckham, gelecek ay oynanacak lig kupası finalinin ardından, Los Angeles Galaxy’den ayrılacağını açıkladı.

Ünlü İngiliz futbolcu David Beckham, gelecek ay oynanacak lig kupası finalinin ardından, Los Angeles Galaxy’den ayrılacağını açıkladı. Ntvspor’un haberine göre, Beckham, kariyerine Avustralya’da devam edeceği haberlerini ise yalanladı.David Beckham, Los Angeles Galaxy günlerinin sonuna geldi. 37 yaşındaki İngiliz futbolcu, gelecek ay oynanacak kupa maçında, son kez Galaxy forması giyeceğini söyledi.

Deneyimli oyuncu, “Galaxy’de çok özel günler geçirdim, ancak kariyerime son vermeden önce, yeni bir deneyim daha yaşamak istiyorum” dedi. Beckham, Avustralya Ligi’ne gideceği yolundaki haberleri ise yalanladı. Buna karşın “Melbourne Heart, Beckham’ı kadrosuna katmak için cazip bir teklifle İngiliz futbolcunun kapısını çalmaya hazırlanıyor.

İlerleyen yaşıyla birlikte eski yeteneklerini kaybetse de, Beckham hala, futbol dünyasının en büyük pazarlama gücü konumunda… Melbourne Heart da, Beckham’ın bu popülaritesinden yararlanmak amacında. İngiltere milli takımının formasını 115 kez giyen Beckham, futbolu bıraktıktan sonra, Amerikan Ligi’nde yer alan bir kulübe ortak olmak istediğini de dile getirdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu