DünyaFutbolGündem

Dünyanın en zengin futbolcuları açıklandı; Beckham 1, Drogba 24, Sneijder 26’ncı sırada yer aldı

Dünyanın en zengin futbolcuları açıklandı.  David Beckham, 200 milyon euro ile zirvede yer alırken, Galatasaray’ın yeni transferlerinden Drogba 24’üncü Sneijder ise 26’ncı sırada yer aldı.

İlk kez bu yıl açıklanan Goal En Zenginler 2013’ün zirvesinde David Beckham yer aldı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, kısa bir süre önce kiralık olarak Paris Saint Germain’le anlaşan David Beckham, 200 milyon euroya ulaşan malvarlığıyla bu yılın birincisi oldu.

Barcelona’nın yıldızı Lionel Messi 134 milyon euro ile ikinci sırada kendine yer buldu. Real Madrid’in süperstarı Cristiano Ronaldo 130 milyon euro üçüncü oldu.Son zamanlarda Real Madrid’de güçlükle ilk 11’de şansı bulabilmesine rağmen Kaka 80 milyon euro’luk servetiyle dördüncü sırada…

Avrupa serüveninin ardından Atletico Mineiro’da soluğu alan Ronaldinho 73 milyon euro ile beşinci sırada kendisine yer buldu. Samuel Eto’o 60 milyon euro ile altıncı. Wayne Rooney 58 milyon euro ile yedinci. PSG’nin gol makinesi Zlatan Ibrahimovic 55 milyon euro ile sekizinci. Rivaldo 53 milyon euro ile dokuzuncu sırada.

Manchester United’ın stoperi Rio Ferdinand 49 milyon euro ile 10. sırada kendine yer buldu. Galatasaray’ın dünyada ses getiren transferi Didier Drogba 29 milyon euro ile 24. sırada bulunuyor. Galatasaray’ın diğer süper starı Wesley Sneijder 25.5 milyon euro ile 26. sırada yer aldı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu