DünyaGündem

Mourinho; Nuri kalmak isterse mutlu, ayrılmak isterse yardımcı oluruz

Real Madrid, Los Angeles Galaxy ile oynadı hazırlık maçı sonrası basın toplantısı düzenleyen Jose Mourınho, Nuri Şahin’in durumuyla ilgili soruya, “Kalmak isterse mutlu, ayrılmak isterse yardımcı oluruz” şeklinde yanıt verdi.

Real Madrid hazırlık kampında Los Angeles Galaxy’yi 5-1 mağlup etti. Ntvspor’un haberine göre, maç sonrası basın toplantısı düzenleyen Jose Mourınho, Nuri Şahin’in durumuyla ilgili soruya, “Kalmak isterse mutlu, ayrılmak isterse yardımcı oluruz” şeklinde yanıt verdi.

Geçtiğimiz sezon Real Madrid’de fazla forma şansı bulamayan Nuri Şahin’in önümüzdeki sezon hangi formayı giyeceği belirsizliğini koruyor. Türk ve avrupa basınında adı bir çok takımla anılan milli futbolcunun durumu, Jose Mourinho’ya soruldu. Los Angeles Galaxy ile oynanan hazırlık maçı sonrası bir basın toplantısı düzenleyen Mourinho, Nuri Şahin’in vereceği kararı kendisinin de merak ettiğini söyledi.

“BURADA OLMAK KOLAY DEĞİL”

Tecrübeli teknik adam: “Real Madrid zor bir takım, burada olmak kolay değil, çok iyi oyuncular var. Her zaman oynamayabilirsiniz. Nuri’nin durumu biraz farklı. Kalmak istiyorsa kalır, kalırsa da ona iyi bakarız. Ben yardımcı olmak isterim. Tekrar söylüyorum kalırsa benim için sorun olmaz hatta çok iyi olur. Burada sorun olan şu, nuri her maçı oynamak istiyor, oynayınca mutlu oluyor. Real Madrid’ de Xabi Alonso, Khedira, Lass, Mesut Özil, Granero var, durum onun icin kolay değil, her şey ona bağlı. Onu ne mutlu edecekse onu yapsın. Eğer gitmek onu mutlu edecekse ona yardımcı oluruz” dedi.

Öte yandan Mourinho, Nuri’yi Los Angeles Galaxy maçının ikinci yarısında Coentrao’nun yerine oyuna dahil etti. Portekizli teknik adamın Nuri’yi sol kanatta oynatması, İspanyol basınında Mourinho’nun Nuri’ye takımda yer aradığı şeklinde yorumlandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu