FutbolGündem

Felipe Melo’nun transferinde şok gelişme

Felipe Melo için menajerlik şirketi Promoesport Bcn’den Galatasaray ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu. Melo, transferin yöneticilerin elinde olduğunu söyledi. Ancak Galatasaray Yönetimi Juventus ile anlaşmaya sağlayamayarak İstanbul’a döndü.

Galatasaray’ın bir süredir görüşme halinde olduğu ve anlaşmaya vardığı Felipe Melo için menajerlik şirketi Promoesport Bcn’den resmi açıklama geldi. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, daha önce Galatasaray ile yapılan Melo görüşmelerinin dondurulduğunu açıklayan Promoesport Bcn, bu kez Brezilyalı futbolcu için Galatasaray ile kesin olarak anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

Resmi siteden yapılan açıklamada, “Galatasaray ile Felipe Melo transfer için her konuda anlaşmaya vardı. Melo, bunu duyurmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyor. Galatasaray ile Juventus ise şu anda anlaşmadı.” denildi.

Melo’nun ağzından verilen açıklamada, “Galatasaray ile nihayet anlaşamaya vardım. Fenerbahçe ile oynanacak olan derbi için cumartesi günü hazırlıklara başlamak istiyorum. Juventus ile Galatasaray arasındaki anlaşmanın da kısa bir süre içerisinde sağlanacağını umut ediyorum.” ifadeleri kullanıldı.

Transferin şu anda başkan Ünal Aysal ve Ali Dürüst’e kaldığını belirten Melo, “Benim yeniden Galatasaray forması giyebilmem iki kulübün yöneticilerinin elinde” dedi.

Melo umutla bekliyor

Felipe Melon’nun temsil haklarını elinde bulunduran Promoesportbcn Şirketi’nde Brezilyalı ftubolcuyla ilgili operosyonları yürüten Gonzalo Amilibia, Radyospor’dan Özgür Sancar’a yaptığı açıklamada, “Melo bir an önce kulüpler arasında anlaşma sağlanmasını bekliyor.

Yaşanan aksilik ve gecikmeden dolayı çok üzgün. Temel amacı bir an önce kulüpler düzeyinde anlaşmanın sağlanması. Biz Galatasaray’la anlaştık. Hepimiz iki kulüp arasında anlaşma sağlanmasını umut ediyoruz. Kulüpler düzeyinde yapılan görüşme hakkında yorum yapamam. Bunu kulüp yetkilileri çözmeli. Melo ve biz bir an önce transferin resmiyet kazanmasını arzuluyoruz. Umutluyuz, bekliyoruz” dedi.

Promoesportbcn Şirketi, dün akşam yaptığı açıklamada, Galatasaray’la her konuda anlaştıklarını açıklamıştı.

JUVENTUS İLE ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Felipe Melo ile anlaşan ve Juventus’a son teklifini sunan Galatasaray yönetimi, anlaşma sağlamadan İstanbul’a döndü.

Galatasaray’da Melo transferinde yine kesin bir sonuca ulaşamadı. Dün Melo ve kulübü Juventus’a son teklif sunan sarı-kırmızılı takım yöneticileri, anlaşma sağlanamadığı için İstanbul’a dönmek zorunda kaldı. Melo’nun menajerinin isteklerinin de işi yokuşa sürdüğü gelen bilgiler arasında.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu