FutbolGündem

Denizlispor’un maç bileti gelirlerine haciz kondu

Denizlispor’un maç bileti gelirlerine haciz kondu… Denizlispor’un tesislerinde çalışan eski bir güvenlik görevlisinin alacağını tahsil için aldırdığı karar doğrultusunda, Denizlispor – Manisaspor karşılaşması öncesi gişelerde bilet satışı gelirlerine haciz uygulandı.

Denizlispor’un tesislerinde çalışan eski bir güvenlik görevlisinin alacağını tahsil için aldırdığı karar doğrultusunda, Denizlispor-Manisaspor karşılaşması öncesi gişelerde bilet satışı gelirlerine haciz uygulandı. Haberler.com’un haberine göre, Denizlispor tesislerinde çalışan bir güvenlik görevlisi, kulüpten alacağı 20 bin lira için kulübü icraya verdi. Kulübün bilet satış gelirlerine haciz koyduran güvenlik görevlisinin avukatı ve icra memurları, bilet satışını tespit etmek üzere Denizlispor – Manisaspor karşılaşması öncesi Atatürk Stadı’na geldi.

Haciz işlemi nedeniyle gişelerden bilet satışı bir süre durdu. Kulüp Başkanı Süleyman Urkay’ın, icra işlemini takip eden avukatla yaptığı görüşme sonucunda, karşılaşmaya 15 dakika kala icra memurları gişelerden ayrıldı. İcra memurlarının gişelerden ayrılmasıyla bilet satışına devam edildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu