FutbolGündem

‘Dostluk İçin Futbol’ projesine Türkiye de alındı!..

‘Dostluk İçin Futbol’ projesine Türkiye de alındı!.. UEFA Şampiyonlar Ligi resmi sponsoru Gazprom’un ünlü futbol adamı Beckenbauer yönetiminde çocuklar için başlattığı uluslararası ‘Dostluk İçin Futbol’ projesine Türkiye de alındı.

Projede Türkiye’yi 12-14 yaş Galatasaray Alt Yapı takımı temsil edecek. Ntvspor’un haberine göre, UEFA Şampiyonlar Ligi resmi sponsoru Gazprom, geçtiğimiz yıl çocuklar için başlattığı uluslararası sosyal sorumluluk projesi ‘Dostluk İçin Futbol’a katılan ülke sayısını 2014 yılında ikiye katladı ve Türkiye’yi de dahil etti.

Bu yıl proje kapsamında 16 ülkenin çocuk futbol takımı oyuncularının katılacağı bir dizi aktivite gerçekleşecek. Projede Türkiye’yi Galatasaray’ın yaşları 12 ila 14 arası değişen alt yapı takımı oyuncuları temsil ediyor.

PROJENİN KÜRESEL ELÇİSİ BECKENBAUER

‘Dostluk İçin Futbol’ projesinin ana etkinliği dünyaca ünlü futbol efsanesi Franz Beckenbauer’in yönetiminde 23-25 Mayıs tarihleri arasında Lizbon’da gerçekleştirilecek. UEFA Şampiyonlar Ligi final maçının oynanacağı gün gerçekleşecek Forum’un ardından genç temsilciler, Estádio da Luz’da oynanacak olan final maçını seyredecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu