FutbolGündem

Drogba ve Eboue milli takıma alınmadı!..

Drogba ve Eboue milli takıma alınmadı!.. Fildişi Sahili Teknik Direktörü Lamouchi, Dünya Kupası elemelerinde oynayacakları Gambia ve Tanzanya maçlarının aday kadrosunu açıklarken, üst üste ikinci kez Drogba’yı çağırmadı. Eboue de kadroya alınmadı.

Galatasaray’ın 35 yaşındaki yıldızı Didier Drogba ve bir diğer futbolcusu Ebuoe, Fildişi Sahili Milli Takımı’nın kadrosuna alınmadı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Fildişi Sahili’nin, Gambiya ile oynayacağı Dünya Kupası Eleme maçın öncesinde 26 kişilik takım kadrosu açıklandı. Galatasaray’ın yıldız futbolcuları Didier Drogba ile Emmanuel Eboue, Fildişi Sahili Milli Takımı’nın kadrosuna alınmadı.

Bir önceki maçta da kadroya alınmayan 35 yaşındaki Didier Drogba, 8 Haziran’da oynanacak Gambiya karşılaşmasında da forma giyemeyecek.  Trabzonspor’dan Didier Zokora ve Bamba ve Mersin İdman Yurdu’ndan Joean Jacques Gosso ise 26 kişilik takım kadrosuna dahil oldular.

İşte kadro;

Kaleciler: Boubacar Barry (Lokeren/BEL), Ali Badra Sangare (Ivoire Academie), Sylvain Gbohouo (Sewe San Pedro)

Savunma: Souleymane Bamba (Trazbonspor/TUR), Arthur Boka (Stuttgart/GER), Benjamin Brou Angoua (Valenciennes/FRA), Jean-Daniel Akpa Akpro (Toulouse/FRA), Serge Aurier (Toulouse/FRA), Jean-Jacques Gosso (Mersin Idman Yurdu/TUR), Ousmane Viera Diarrassouba (Pandurii/ROM), Brice Dja Djadja (Evian-Thonon-Gaillard/FRA)

Orta saha: Didier Zokora (Trabzonspor/TUR), Yaya Toure (Manchester City (ENG), Didier Ya Konan (Hanover 96/GER), Abdul Razak (Manchester City/ENG), Cheick Ismael Tioté (Newcastle United/ENG), Giovanni Sio (Sochaux/FRA), Geoffroy Serey Die (Basle/SUI), Romaric N’Dri Koffi (Real Zaragoza/ESP)

Forvetler: Gervinho (Arsenal/ENG), Salomon Kalou (Lille/FRA), Wilfried Bony (Vitesse Arnhem/NED), Lacina Traore (Anzhi Makhachkala/RUS), Arouna Kone (Wigan Athletic/ENG), Seydou Doumbia (CSKA Moscow/RUS), Mathis Bolly (Fortuna Duesseldorf/GER).

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu