DünyaGündem

West Ham United’da şok; Andy Carroll 6 hafta yok

West Ham United’ın Liverpool’dan kiraladığı Andy Carroll, yeni takımıyla çıktığı ilk karşılaşmada büyük bir talihsizlik yaşadı. Fulham maçında sakatlanan İngiliz golcü yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacak.

Geçtiğimiz günlerde Premier Lig ekiplerinden Liverpool’dan West Ham United’e transfer olan Andy Carroll, bu kez de sakatlık nedeniyle 6 haftaya kadar formadan uzak kalma tehlikesiyle karşı karşıya. Ntvspor’un haberine göre, rekor transfer bedeliyle Newcastle United’dan Liverpool’a transfer olan Carroll, Anfield’de hayal kırıklığı yaratmıştı. Yoğun eleştiriler ve kulüpteki değişiklikten nasibini alan İngiliz golcü, West Ham United’e kiralanmıştı.

West Ham’ın Fulham karşısında aldığı 3-0’lık galibiyette takımının kazanmasında önemli rol oynayan Carroll, bu karşılaşmanın 68. dakikasında sakatlanarak yerini Carlton Cole’a bırakmıştı. Andy Carroll, İngiltere Milli Takımının Moldova ve Ukrayna ile oynayacağı 2014 Dünya Kupası Elemelerinde kadroda bulunuyordu. Sakatlık sebebiyle milli kadrodan çıkartılan oyuncunun, ilk tetkiklere göre 6 haftaya kadar formasından uzak kalması bekleniyor.

Carroll’un, West Ham United’in Premier Lig’de oynayacağı Norwich ve kupada karşılaşacağı Wigan maçlarında forma giyme şansı bulunmuyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu