FutbolGündem

Ergun Gürsoy; Misimovic’in takıma dönmesi gerekir

Teknik direktör Hagi tarafından kadro dışı bırakılan Misimovic konusunda Başkan Adnan Polat’ın tavrının doğru olduğuna inandığını belirten eski yönetici Ergun Gürsoy, “Ufak tefek disiplin hatalarından kadro dışı bırakılmasını doğru bulmuyorum. Tekrar kazanılması için yapılan hamleyi doğru buluyorum” diye konuştu.

Hakem hataları nedeniyle çok kez Galatasaray ’ın puan kaybettiğini dile getirdiği için 21 gün hak mahrumiyeti cezası alan başkan Adnan Polat, yöneticiler ile taraftarın hakem hatalarına yönelik tepkileri devam ederken, eski 2. Başkan Ergun Gürsoy, konuya farklı açıdan baktı.

Hakemlerin zaman zaman rakipler lehine düdük çaldığını belirten Ergun Gürsoy, Radyospor ’a yaptığı açıklamada, “Uzun maratonda takımların eksilerinin artılarını götürdüğü kanaatindeyim. Bugün kadar hep bunu gördüm. Bazen ufak tefek taktir hataları rakibin lehine olabilir. Bunların arkasına sığınmamak gerekir” dedi.

Ergun Gürsoy; Misimovic ‘in takıma dönmesi gerekir

Misimovic’in takıma dönmesi gerektiğini savunan Ergun Gürsoy, “Misimovic, konusunda Adnan Polat ’ın tavrının doğru olduğuna inanıyorum. Nihayetinde bilinmeyen oyuncu değil. Bilindiği için alındı. Hatırı sayılır para verildi. Ufak tefek disiplin hatalarından kadro dışı bırakılmasını doğru bulmuyorum. Tekrar kazanılması için yapılan hamleyi doğru buluyorum” diye konuştu.

Ergun Gürsoy; Başkanı mahkeme kapılarına düşürmek Galatasaraylılar’a yakışmaz

Ergün Gürsoy, yönetimin ibra edilmeyeceği iddiaları için ise şöyle konuştu; Ben Adnan Polat yönetimine oy vermedim; desteklemedim; fakat seçilen yönetime oy vermemek, ibra etmemek, alaşağı etmek gibi davranışları doğru bulmuyorum. ‘Mart’taki Mali Genel Kurul’da ibra etmeyeceğiz’ söylemini doğru bulmuyorum.

Galatasaray Başkanı’nı ibra etmeyip, mahkeme kapılarına düşürmek Galatasaraylılara yakışmaz. İstemiyorlarsa genel kurulda bir daha oy vermezler; olur biter. İbra etmemek bugüne kadar Galatasaray ’da olmamış denecek kadar azdır.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu