FutbolGündem

Ziya Doğan; Herkes bizden sihirbazlık bekliyor

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, “Kimse bizden sihirbazlık beklemesin” dedi.

Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, hafta başında basına yaptığı değerlendirmede, “Yönetim olarak ara transferde teknik heyetin istediği futbolcuları aldık. Biz üzerimize düşen görevi yaptık. Takımın ligde kalması, üst sıralara tırmanması için şimdi görev, sorumluluk teknik heyetle futbolcularda” demişti.

Ziya Doğan, Konyaspor kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, transfer döneminin teknik yönetim ile yöneticiler açısından zorlu günler olduğunu hatırlattı. Bir santrfor transferi için 20 gün uğraştıklarını, ancak sonuç alamadıklarını ifade eden Teknik Direktör Ziya Doğan, ara transferin son dakikalarında Gökhan Emreciksin ile bir süredir denedikleri Bosnalı Salibasic Muammer’i de kadrolarına katarak ara transfer dönemini kapattıklarını söyledi.

Ara transferde 11 oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirten Ziya Doğan, ”Transferler bitti. Ancak biz tam olarak hazır değiliz. Sakatlık, lisansın yetişmemesi, arayışların devam etmesi gibi nedenlerle 10 oyuncu aramıza sonradan katıldı. Lige verilen arada takım olarak çalışamadık” dedi.

Ziya Doğan; Herkes bizden sihirbazlık bekliyor

Ziya Doğan, Başkan Karapınar’ın “Bütün imkanlarımızı zorlayarak teknik heyetin eksik gördüğü mevkiilere alabileceğimiz en iyi oyuncuları aldık” sözlerine karşılık, ”Transfer döneminde 2 santrfor almayı istedik, ancak tek alabildik” dedi. Ziya Doğan şöyle devam etti; İki santrforla ikinci devreye başlasaydık 6 puan önde olacaktık. Başkan ile yönetim kurulumuz da çok uğraştı ama olmadı. Zor şartlarda takım kurduk. Bu şartlarda biraz anlayış bekliyoruz.

Hemen herkes bizden sihirbazlık bekliyor. Kimse bizden sihirbazlık beklemesin. Ancak bu takıma kefilim. Top bende, oyuncularda değil. Ben takıma kefilim, net şekilde söylüyorum: Sorumlusu benim. Bütün kamuoyu bilsin. Taşın altına gövdemi koydum. Günah keçisi olacaksa benim. Ama Konya kamuoyu da bu takıma sahip çıksın.

Bir gazetecinin, bu sözlerinin Başkan Bahattin Karapınar’ın açıklamalarına cevap olup olmadığı şeklindeki sorusuna Ziya Doğan, basın yoluyla mesaj vermeyeceğini, başkanın kendisiyle görüşeceğini söyledi. Ziya Doğan, son olarakta Konya kamuoyuna takımına sahip çıkması, maçlarına ilgi göstermesi çağrısında bulundu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu