FutbolGündem

Ziya Doğan; Yeni transferlerle ekibime kefilim / Konyaspor Haberleri

Konyaspor Haberleri / Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, takımla ilgili karamsarlık havası estirilmemesini istedi.

Yeni transferlerin takıma uyumunun biraz zaman alacağını dile getiren Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, “Yeni transferlere ve ekibime kefilim. Sorumlu da benim. Bundan daha yürekli ne olabilir?” dedi.

Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, ara transfer döneminde hem kendisinin hem de kulüp yöneticilerinin büyük sıkıntılar yaşadığını anlattı. Transferleri kısa sürede bitirip ikinci yarıya tam kadro hazırlanmak istemelerine rağmen bunu başaramadıklarını dile getiren Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, devre arası çalışmalarını yeni transferlerden yoksun tamamladıklarını bildirdi.

Yeni transferlerle bir özel maç dahi oynamadıklarını belirten Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, bazılarıyla antrenmanda çift kale maç bile yapamadıklarını, ancak mevcut kadroyla devre arasını iyi değerlendirdiklerini vurguladı. Tam kadro çalışamamaları sebebiyle yeni transferlerden bazılarının Bursaspor maçında takımda yer almayacağını dile getiren Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, ”Yeni oyuncularla çalışmayı çok isterdim ama olmadı, oturup ağlayacak halimiz yok” dedi.

Devre arasında iki iyi santrfor ile iki iyi stoper istediğini belirten Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, bir stoper ile bir santrfor aldıklarını, diğer bir santrfor ile görüşmelerinin sürdüğünü anlattı. Karamsar olmadıklarını, ellerindeki takımla çok büyük mücadeleye gireceklerini belirten Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, “Bu takımın iyi olacağını söylüyorum. Bu kadroyla bir ay çalıştıktan sonra göreceksiniz. Kulübün ekonomisini zorlamadan bir ekip oluşturduk” diye konuştu.

Yeni transferlerle takıma kefil olduğunu söyleyen Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan şunları kaydetti; Sorumlu da benim. Bundan daha yürekli ne olabilir? Tek handikabımız, yeni transferlerden Alvaro, 3 gündür takımla çalışıyor, santrfor ise iki gün çalıştı. Beklediğimiz diğer stoperle santrfor henüz gelmedi, alamadık. ‘Eyvah yandık’ demiyoruz, ‘varız’ diyoruz. Hem de iddialı birşekilde varız. Herkes de bunu görecek. Ama kamuoyu biriki tane kötü sonuçtan sonra teslim olmasın. Sadece biraz sabır. İkinci yarıya apayrı bir sayfa açalım.

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan;  Ara transfer döneminde takıma dahil olan oyuncuların kulübe maliyeti 3 milyon lira

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, ara transfer döneminde takıma dahil olan oyuncuların kulübe maliyetinin 3 milyon lira olduğu bilgisini verdi. Gazetecilerin sorusu üzerine ligde kalma barajı ile ilgili tahminde bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, takımının 40 puanın üzerinde puan toplaması halinde ligde rahat kalacağını, ancak toplayabildikleri kadar yüksek puan toplamak istediklerini ifade etti.

İkinci devrenin ilk maçında Bursaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, şampiyonluğun en güçlü adaylarından birine karşı oynayacaklarını ve iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. ”Bu takım ligde öyle veya böyle kalacaktır” diyen Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, hiç kimsenin karamsarlığa kapılmamasını istedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu