FutbolGündemTransfer

Bursaspor ‘un yeni golcüsü Rangers ‘li Kenny Miller

Bursaspor ‘un Glasgow Rangers ’dan transfer ettiği golcü Kenny Miller, kendisini 2.5 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı Atatürk Stadı ’nda düzenlenen görkemli bir törende attı. / Bursaspor Haberleri

Törene büyük ilgi gösteren Bursaspor taraftarları saatler öncesinden tribünlerdeki yerlerini aldı. İmza töreni öncesinde Kenny Miller ‘in golleri ile Bursa ‘ya geliş görüntüleri stat skorboardından taraftarlara izlettirildi. Törene, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı katılmazken, yönetim Kurulu üyelerinin tamamı hazır bulundu.

Kenny Miller, stat hoparlörlerinden kariyerinin okunmasının ardından yoğun tezahüratlar eşliğinde yeni takımında giyeceği 18 numaralı formasıyla sahaya çıktı. Bursaspor 2. Başkanı Haluk Özkıyıcı, Bursaspor’un kadrosuna çok kaliteli biroyuncuyu kattıklarını dile getirdi.

Kenny Miller Bursaspor ‘a 2.5 yıllık imza attı

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan Bursaspor ‘lu taraftarların coşkusu karşısında tüm yorgunluklarının gittiğini kaydetti. Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, “Bu coşku bizi çok mutlu etti. Başkanımız İbrahim Yazıcı Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ile birlikte bu transferin gerçekleşmesi için yoğun çaba sarfetti. Bize büyük cesaret veren sayın başkanımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Bu sene de şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu tüm Türkiye’ye gösterdik. Şampiyonluğun bu yıl da Bursa’ya geleceğine inanıyorum” dedi.

İskoç golcü Kenny Miller ise çok önemli bir takıma transferinin gerçekleştiğini anlatırken, şöyle konuştu; Şampiyonlar Ligi maçı için burada bulunmuştum. Tekrar burada bulunmaktan son derece mutluyum. Takımımın şampiyonluğuna katkı yapmaya geldim.
Konuşmaların ardından Kenny Miller, kendisini 2.5 yıllığına Bursaspor ‘lu yapan sözleşmeyi imzaladı. Kenny Miller daha sonra tribünlerdeki taraftarları selamladı. Üzerindeki formayı saha kenarında bulunan engelli bir taraftara veren Kenny Miller, sevgi gösterileri altında soyunma odasına gitti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu