GündemTransfer

Ersun Yanal 2.5 dakikalık törenle resmen Trabzonspor’da!..

Ersun Yanal resmen Trabzonspor’da!.. Trabzonspor’un prensipte anlaşmaya vardığı Ersun Yanal, Trabzon’a geldi ve kendisini 1.5 yıllığına bordo – mavili ekibe bağlayan sözleşmeye imza attı.

Ersun Yanal ile İbrahim Hacıosmanoğlu’nun katıldığı basın toplantısında herhangi bir açıklama yapılmadı ve soru alınmadı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Trabzonspor’un prensipte anlaşmaya vardığı Ersun Yanal, Trabzon’a geldi ve 1. 5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Ersun Yanal ile İbrahim Hacıosmanoğlu’nun katıldığı basın toplantısında herhangi bir açıklama yapılmadı ve soru alınmadı. Ersun Yanal’ın cuma günü kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.

YANAL’I BİR GRUP TARAFTAR KARŞILADI

Kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile İstanbul’dan özel uçakla kente gelen Yanal, havalimanında bir grup taraftar karşıladı. Havalimanı çıkışında taraftarların boynuna Trabzonspor atkısı taktığı Yanal, basın mensuplarının sorularına “Daha sonra konuşacağız” cevabını verdi.

Taraftarların sevgi gösterisi ve tezahuratlarına el sallayarak karşılık veren Yanal, daha sonra Hacıosmanoğlu ile kulüp aracına binerek Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne geçti. Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, yönetim kurulu üyeleri Köksal Sadıklar, Mehmet Terzi ve menajer Serhat Altıncı da Yanal’ı karşılayanlar arasında yer aldı.

Yanal’ı taşıyan özel uçağın piste inişinde kokpitten Trabzonspor bayrağı sallanması da dikkati çekti. Havalimanında güvenlik görevlilerin yoğun önlem aldığı karşılamaya, basın mensupları da büyük ilgi gösterdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu