FutbolGündem

Menajer Ramadani; Hagi teknik direktör olarak koca bir sıfır

Galatasaray ’da yaşanan Misimovic sorununa Boşnak futbolcunun menajeri Fali Ramadani, Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Hagi, iyi futbolcu olabilir; ama asla teknik direktör olamaz” dedi.

Misimovic ‘in menajeri Fali Ramadani, Radyospor ’a yaptığı açıklamada, ” Türkiye’ye turist olarak gelmedi. Oynamak istiyor. Taraftar da Misimovic’i istiyor. Fakat bu haklı talebi engelleyen bir tek kişi var: Hagi. Hagi, iyi futbolcu olabilir; ama asla teknik direktör olamaz.” dedi.

‘Dürüst davranmadı, gerekçe söyleyemiyor. Misimovic’e neden böyle davrandığını açıklamalı’ diyen menajer Fali Ramadani, şöyle konuştu; Misimovic, Rusya takımlarından son günlerde teklif almadı. Sezon sonuna kadar Galatasaray’da kalacak. Hagi ile ilgili yorum yapmak benim işim değil; ama şunu söyleyebilirim, Hagi, Misimovic’e dürüst davranmadı. Artık bunu herkes biliyor. Sorun futbolla ilgili değil. Hagi, her şeyi kişiselleştiriyor. Ama tam olarak neye kızdığını açıkça söyleyemiyor. Kimse bunu bilmiyor. Bu karar sadece Hagi’ye ait ne bir başkasına ne de Misimovic’e. Bunun cevabını Hagi vermeli.

Fali Ramadani; Oturduğumuz yerden para kazanmaya gelmedik

5 iyi teklif olmasına rağmen Misimovic ’in Galatasaray ’ı tercih ettiğini belirten Ramadani, “Misimovic oynamalı. İstanbul’a turist olarak gelmedi. Misimovic, Galatasaray ’a her şeyini vermeye hazır. Kulüpte bunu istiyor. Bize 5 tane teklif vardı; buna karşın Galatasaray’ı seçti; çünkü Galatasaray en iyi kulüp. Biz Galatasaray ’a oturmak içi ya da oturduğumuz yerden para kazanmak için gelmedik. Hangi teknik direktör olursa olsun Misimovic’in herhangi bir sisteme uyumsuz olacağını düşünmüyorum. Diğer insanların Hagi ile ilgili yorumları kesin” dedi.

Kendilerinin dialoğa açık olduklarını belirten Fali Ramadani, “Zvjezdan, yaşananlardan dolayı çok üzgün; böyle olması da çok normal. Olanlar hakkında ne söyleyebilir ki; Hagi’nin bu davranışını hâla anlamış değil. Hagi’nin ne yapmak istediğini bir kişi bile anlamış değil. Başkan Adnan Polat ve Sportif Direktör Adnan Sezgin ’le toplantı yaptım. Hiç birşey söylemediler. Hagi’nin kararı diyorlar. Ben Hagi ile konuşmak istedim; fakat Hagi benimle konuşmak istemedi” diye konuştu.

Fali Ramadani; Hagi teknik direktör olarak koca bir sıfır

Hagi ’nin Galatasaray ile Misimovic için büyük bir sorun olduğunu ifade eden Ramadani şöyle devam etti; Galatasaray taraftarı da Misimovic ’i çok sevecekti; çünkü kendisi buraya isteyerek geldi. Çoşkulu bir taraftar topluluğu olduğunu, tarihi başarıların yaşandığını biliyordu; fakat taraftar Hagi’nin neden böyle bir sorun ürettiğini sorgulaması gerekiyor. Misimovic’in kendisinden kaynaklanan bir sorun olmadığını biliyor. Bana göre Hagi bir teknik direktör değil. O büyük bir futbolcuydu; ama teknik direktör değil. Koca bir sıfır.

Gaziantepspor maçlarını örnek olarak gösteren FIFA Menajeri Ramadani, “Galatasaray, 10 gün içerisinde Gaziantepspor’a 2 kez yenildi. Hagi ne yaptı? Ben bir sistem, oturmuş bir oyun anlayışı göremedim. Galatasaray, Türkiye’nin en büyük takımı; fakat son maçta koca 90 dakikada kaleye sadece bir şut atabildi. Nerede Hagi’nin sistemi? Herkes maç kaybedebilir. Barcelona ve Real Madrid’te kaybediyor: Fakat bir takım 90 dakikada sadece bir şut atabilir mi?” ifadelerini kullandı.

Fali Ramadani;  Misimovic kalmak istiyor ama Hagi ‘nin geleceği ne olur onu bilemem

Misimoviç ’in kalmak istediğinin altını çizen Fali Ramadani, “Hagi ’nin Galatasaray ’daki geleceği ne olur bunu bilemem; ama Misimovic çok net. Galatasaray ’ı seviyor ve kalmak istiyor. Artık karar Galatasaray Yönetimi ‘nindir. Misimovic ’in takımıyla ilgili hiçbir sorunu yok. Sezon sonunda ne olur bilemiyorum. Eğer Galatasaray, Wolsfburg ’a taksiti ödemezse anlaşma gereği Misimovic, Wolfsburg ’a dönecek” dedi.

Taraftarın Misimovic ’in takıma dönmesini istediğini; ama bu haklı talebi Hagi ’nin engellediğini vurgulayan Ramadani, şu ifadeleri kullandı; Galatasaray, taraftarı iyi futbol izlemek istiyor. Misimovic ’in Bundesliga ’da elde ettiği kariyer, zaten onun bu seyir zevkinin vereceğinin garantisiydi. Bundesliga ’da kötü olsaydı, Galatasaray ’a gelemezdi. Eminim, istisnasız tüm Galatasaray taraftarı onun dönmesini istiyor. Taraftarın bu haklı isteğini engelleyen bir tek kişi var; o da Hagi ’den başkası değil.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu