FutbolGündem

Kayserispor Teknik Direktörü Şota; Hedefimiz daha ileriye gitmek

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür-Sanat Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Yaşadığımız Kent Kayseri” programında Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze ile futbolcular Abdullah Durak, Hasan Ali Kaldırım öğrencilerle samimi bir söyleşi gerçekleştirdi.

Belediye Meclis Salonu’nda başlayan programın açılış konuşmasını Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan yaptı. Kayseri’ye kazandırılan spor tesisleri sayesinde ulusal ve uluslararası önemli spor organizasyonlarının Kayseri’de yapıldığını hatırlatan Oktay Durukan, konuşmasında Kayserispor’un son dönemlerdeki hızlı yükselişine de vurgu yaptı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Teknik Direktör Şota Arveladze, takım olarak kendilerine bir hedef belirlediklerini ifade ederek, “Bizim hedefimiz hep daha ileriye gitmek. Eskiden hedeflerimiz arasında ligde ilk 5’te yer almak vardı ama şu an daha iyi olmak için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nin Kayseri’ye kazandırdığı tesisler de bizi daha güçlü yapıyor. Sizlerle birlikte şampiyonluk yolundan geçmek istiyoruz” dedi.

Şota Arveladze; Biz geliriz, gideriz ama siz gençler, bu şehri, bu takımı büyük yapacaksınız

Söyleşi sırasında Kayseri hakkındaki düşüncelerini de dile getiren genç hoca, “Kayseri çok güzel bir şehir. Tarihi güzellikleri oldukça fazla. Ayrıca trafik sıkıntısı olmayan sakin bir yer” dedi. Programda öğrencilere tavsiyelerde bulunan Şota Arveladze, “Biz geliriz, gideriz ama siz gençler, bu şehri, bu takımı büyük yapacaksınız” diye konuştu.

Futbolculardan Abdullah Durak da, Kayserispor ‘un son 6 yılda büyük bir çıkış yakaladığını belirterek, “Kayseri’deki spor salonları ve Kadir Has Stadı ‘nın bu başarıdaki etkisi önemli” ifadelerini kullandı. Hasan Ali Kaldırım ise öğrencilerin ilgisinden çok memnun kaldıklarını söyleyerek bu tür söyleşi ve toplantıların taraftarla futbolcuların kaynaşması adına önemli olduğunu vurguladı.
Programın sonunda Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan, günün anısına Teknik Direktör Şota Arzeladze ve futbolculara çiçek takdim etti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu