FutbolGündem

Fenerbahçeli Bienvenu, Real Zaragoza’da

Fenerbahçeli Bienvenu, Real Zaragoza’da…  Sarı- lacivertli kulübün gözden çıkardığı Kamerunlu golcü, İspanya Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Zaragoza’ya transfer oluyor.

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, İspanya Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Zaragoza, Fenerbahçe’nin gözden çıkardığı Henri Bienvenu ile her konuda anlaşmaya vardı. Transferin 1-2 gün içinde kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.

Kamerunlu golcünün satın alma opsiyonlu sezon sonuna kadar Real Zaragoza forması giyeceği belirtildi. İspanyol basınına göre, Zaragoza kulübü Fenerbahçe’ye kiralama bedeli olarak 300 bin euro ücret ödeyecek. Ayrılaca Bienvenu’nun da Fenerbahçe’den aldığı ücreti de garanti etmiş olacak.

İspanyol kulübü Bienvenu’yu satın almak isterse sarı lacivertli kulübe 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Zaragoza’ya yakınlığı ile bilinen El Periodico Gazetesi, Bienvenu’nun transferi için tüm evrakların Fenerbahçe’ye yollandığı ve Kamerunlu oyuncunun bu hafta içinde İspanya’ya gelerek yeni kulübü ile resmi sözleşmeye imza atacağını yazdı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu