FutbolGündem

Sakaryaspor’a ‘Kayyum’ atandı!..

NationalTurk’ün haberine göre, Sakaryaspor’a ‘Kayyum’ atandı… Bir dönem Süper Lig’de fırtınalar estiren Sakaryaspor ‘kayyum’a kaldı! Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Sakaryaspor’a ‘kayyum’ atandı.

Yeşil-siyahlı kulüp, 12 Ocak’ta yapılan ikinci genel kurulda aday çıkmayınca kayyum yönetimine kaldı. Sakarya 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, Zafer Kolunsağ, Yavuz Atmaca ve Sinan Panta’yı kayyum olarak atadı.

Kayyum üyesi Zafer Kolunsağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, kulübü ve camiayı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını söyledi. Kolunsağ, ilk toplantıda kulübün acil ihtiyaçları ve giderleri gibi önemli konuları görüşeceklerini belirterek, zor bir süreçten geçtiklerini anlattı.

”Bu süreci en iyi ve sağlıklı şekilde yürütmeyi hedefliyoruz” diyen Kolunsağ, ”En kısa zamanda bir birlik, beraberlik oluşturma çabasında olacağız. Bu süreci iyi şekilde yöneteceğimizi düşünüyorum. İyi bir yönetim hazırlayıp bir an önce Sakaryaspor’u genel kurula götürmek istiyoruz. Kulübün menfaatleri doğrultusunda elimizden gelen her şeyi yapacağız” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu