FutbolGündem

Avusturya kampında tatsız olay; Mehmet Topuz Trabzonsporlu taraftarla tartıştı

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topuz ile Trabzonsporlu bir taraftar arasında cuma namazı çıkışı tatsız bir olay yaşandı. Mehmet Topuz ile Trabzonsporlu bir taraftar tartıştı!

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topuz ile Trabzonsporlu bir taraftar arasında cuma namazı çıkışı tatsız bir olay yaşandı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Avusturya’da bulunan Fenerbahçeli futbolcular, bugün cuma namazını kılmak üzere Bad Vöslau camiisine gitti. Namaz çıkışı Trabzonsporlu bir taraftar ile Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topuz arasında tartışma çıktı.

Trabzonspor taraftarı olan 19 yaşındaki bir genç, “Bırakın bu şikecileri” dedi. Takım otobüsüne binmek üzere olan Mehmet Topuz, Trabzonsporlu taraftarın üzerine yürüdü ve arbede yaşandı. Topuz’un Trabzonsporlu taraftara tokat attığı iddia edildi. Tartışma araya giren taraftarlar ve Sarı-lacivertli futbolcular tarafından yatıştırıldı. Yaşanan bu tatsız olay sonrasında çevrede bulunanlar, Ramazan ayında bile bu tür tartışmaların yaşanmasına tepki gösterdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu