FutbolGündem

Ahmet Bulut; Arda, Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyor

NationalTurk’ün haberine göre, yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Galatasaray’ın eski kaptanı Arda Turan’ı da yuvaya döndürme girişimi hakkında milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut açıklamalarda bulundu.

NationalTurk’ün haberine göre, Atletico Madrid’de forma giyen milli futbolcu Arda Turan Galatasaray’a dönecek mi? Arda Turan’ın menajeri Ahmet Bulut yapılan haberler hakkında konuştu. Kanaltürk’e açıklamalarda bulunan Arda Turan’ın menajeri Ahmet Bulut, “Arda’nın Atletico Madrid ile sözleşmesi var. Onun için bunların hepsi spekülasyon. Her transfer döneminde her futbolcunun adının geçmesi gayet normal bir şey. Bu anormal bir durum değil” dedi.

Ahmet Bulut, Arda Turan’ın Sinem Kobal’la evleneceği için Türkiye’ye dönmek istediği yönündeki haberlere ise “O spekülasyonların hiçbirine katılmıyorum. Herkesin özel hayatı var onunla ilgili açıklama yapmak istemem. Arda bu haberlerin hepsini görüyor, görmemesi imkansız. Arda tamamen Atletico Madrid’e konsantre olmuş durumda” ifadelerini kullandı.

Arda’nın Türkiye’ye dönerse bu kulübün Galatasaray olacağını söyleyen Bulut, “Emre’nin gelmesinden dolayı mutsuz olmadı. Zaten ikisi de şu anda kampta” sözleriyle açıklamasını noktaladı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu