FutbolGündemTransfer

Hayrettin Hacısalihoğlu; Sadri Şener bu kibir, bu kompleskle kulübe zarar veriyor

Trabzonspor eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Başkan Sadri Şener’in Trabzonspor’a zarar verdiğini belirterek şöyle konuştu; Sayın Başkan bu kibir, bu kompleskle kulübe zarar veriyor. Artık yoruldu ve yıprandı. Beyaz sayfa için bırakmalı.

Sabah Gazetesi’nin haberine göre, Trabzonspor eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Başkan Sadri Şener ve yönetimi sert bir şekilde eleştirdi. Bordo mavili takımın eski asbaşkanı şunları söyledi: “Trabzonspor TFF ile, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi kulüplerle haklı ya da haksız nedenlerden dolayı ters düştü. Ayrıca bürokrasi ile de zaman zaman her istediği olmayınca, Trabzonspor başkanı bunların aleyhinde beyanat verip kırgınlık yarattı. Bu saatten sonra dargınlık yaratmış bir ismin Trabzonspor’a sağlayacağı bir fayda olamaz. Onun için yeni isimlere yani yeni bir yönetime ihtiyaç vardır”

Herkesle kırgın ve küs!

Hacisalihoğlu, Şener’in yönetimini de aşağıladığını ifade ederek, “Duruşmalara ilgi göstermediklerinden yakındığı Trabzonluları, dahası yöneticileri tahsiliyle, görgüsü ile aşağılayan kimdir? Bu soruların cevaplarını bir kenara bırakalım ve devam edelim: Dikkat ediyor musunuz, Trabzonspor, aşağı yukarı futbol dünyasından herkesle dargın, herkesle kırgın, herkese karşı” dedi.

Yoruldu ve yıprandı

Tek yol beyaz sayfa ve istifadır diyen Hacısalihoğlu, “Bunların hepsinde haklı olabilirsin ya da haklı mazeretlerin olabilir. Ancak durum apaçık ortada, kulüp şimdi yapayalnız, varlığında artık bu kulüp hiçbir konuda destek görmez, yardım alamaz, güçlü olamaz. Ne yazık ki, büyük ihtimalle de başarılı olamaz. Kulübün acilen “beyaz simalara”, bir “beyaz sayfaya” ihtiyacı var. Sayın Başkan; bu kibir, bu kompleksle bu megalomani ve bugünkü konumun ile kulübe zarar veriyor. Yoruldu, yıprandı ve güvenirliliğini yitirdi. Yalnız kaldı. Gel Trabzonsporluları daha fazla üzme, kendini de daha fazla yıpratma. Bırakmalı” dedi.

Popülist bir politika

Transfer politikasını da eleştiren Hacısalihoğlu, “Bir defa elimizde çok sayıda yabancı oyuncu var. Öncelikle elde ki yerli oyuncular tutulup yabancı oyuncularla yollar ayrılmalıydı. Yerli oyunculardan Trabzonspor’un çok kaybı oldu. Yeni sezon öncesi bunların en başında da Burak geliyor. Yönetim kadroda 13 yabancı oyuncu olmasına rağmen şimdi ısrarla yine yabancı oyuncu almaya çalışıyor. Gelecek yıl federasyonun yabancı sayısını kademeli olarak azaltacak olması Trabzonspor için büyük handikap yaratacak. Yönetim bugün günü kurtarma adına transferler yapıyor. Sadece taraftarı ve basını susturmaya yönelik ‘popülist’ transfer politikası izleniyor” yorumunu yaptı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu