FutbolGündem

Fenerbahçeliler’e müjde; Kuyt perşembe günü imzaya geliyor

Fenerbahçeliler’e müjde; Kuyt perşembe günü imzaya geliyor… Hollanda EURO 2012’ye veda etti, Fenerbahçe’nin Kuyt ile buluşma vakti geldi! Portakallar’ın EURO 2012’ye erken veda etmesiyle, kamptan ayrılan tecrübeli oyuncu ile bu hafta taraftar önünde sözleşme imzalanacak.

Hollanda EURO 2012’den elemesiyle milli takım kampından ayrılan tecrübeli oyuncu ile perşembe günü sözleşme imzalanacak. Ntvspor’un haberine göre, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılacak imza töreni taraftara açık olacak. Perşembe günü saat 13.00’te başlayacak imza törenini sarı-lacivertli taraftarlar Fenerium Alt Tribünü’nden izleyebilecek.

Hollandalı golcü ile yıllık 2.850.000 euro ve maç başı 17.500 euro karşılığı 3 yıllığına anlaşan Fenerbahçe, Liverpool’a da 1 milyon euro ödedi. Avrupa Şampiyonası’na erken veda eden Hollanda Milli Takımı’nın kadrosunda da yer alan Kuyt, Danimarka ve Almanya maçlarında oyuna sonradan girdi.

Utrecht ve Feyenoord takımlarının ardından 6 sezondur Liverpool formasını giyen tecrübeli futbolcu geçtiğimiz sezon Premier Lig’de 34 maçta 2 gol atmıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu