GündemTransfer

Bolusporlu Ferhat Kiraz Bursaspor’da

Bursaspor, Boluspor’un sol kanat oyuncusu Ferhat Kiraz ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Bursaspor bu sezon ilk resmi transferini gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlı kulüp Boluspor’dan 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ferhat Kiraz ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Ntvspor’un haberine göre, Özlüce Tesisleri’ne gelen genç oyuncu, kendisini 3 yıllığına Bursasporlu yapan imzayı attı. Bursaspor’da oynamayı çok istediğini belirten Kiraz, bu dileğinin gerçekleşmesinden dolayı oldukça mutlu olduğunu söyledi.

Ferhat Kiraz; Şampiyon bir kulübe geldim

Ferhat, “Uzun zamandır görüşmelerimiz devam ediyordu. En başında beri Bursaspor’da oynamak istediğimi menajerime iletmiştim. Kendisi de görüşmeleri gerçekleştirdi ve şu an Bursaspor’dayım. Ben Bursaspor’da oynamak istediğimi Boluspor yönetimine de iletmiştim. Sağolsunlar bu konuda onlarda yardımcı oldular. Şu an olmak istediğim yerdeyim. Şampiyon bir kulübe geldim. Kulübün büyüklüğünün farkındayım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Tek hedefim Bursaspor’da kalıcı olabilmek. Ondan sonraki hedefim ise Milli Takım forması giyebilmek” diye konuştu.

Bursaspor’un yeni transferi Ferhat; Çok büyük taraftar kitlesine sahibiz

23 yaşındaki oyuncu, “Ben Bursaspor’da ne kadar çok oynamak istiyorsam, aynı isteği Ertuğrul Hoca ile çalışabilmek içinde duyuyordum. Ertuğrul Hoca ile telefonda konuştuk ve beni takımda görmek istediğini belirtti. Bana güvenenleri mahçup etmemek için elimden geleni yapacağım. Yeni bir takıma geldim. Mutlaka bir alışma süreci olacaktır ama ben bu süreyi en aza indirgemek için çok çalışacağım. Taraftarımızın önüne çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Çok mutlu ve heyecanlıyım. Bir o kadarda istekli ve arzuluyum. Çok büyük bir taraftar kitlesine sahibiz. Bursaspor’a ne kadar aşkla bağlı olduklarını biliyorum. Taraftarlarımızı mutlu edebilmek için çok çalışacağım” dedi.

Ferhat Kiraz Kimdir?

Ferhat Kiraz, 2 Ocak 1989 tarihinde Konya’nın Bozkır ilçesinde dünyaya geldi. Konya Demirspor altyapısında futbola başladı ve 16 yaşında Gençlerbirliği altyapısına transfer oldu. Yaklaşık 1 sezon PAF takımda oynadıktan sonra 2006 Mart ayında Gençlerbirliği A Takımına geçti. Gençlerbirliği’nin U17 takımıyla, Haziran 2006’da Hollanda’da düzenlenen turnuvada yer aldı ve turnuvanın en değerli futbolcusu seçildi.

2010-11 sezonun başında Bank Asya 1. Lig takımı Boluspor’a transfer oldu. İki sezon Boluspor formasını başarı ile giyen Ferhat orta sahanın her iki kanadında hücuma dönük olarak görev yapabiliyor. Ferhat adam eksiltme konusundaki becerisi, hızlı koşuları ve kanat oyuncusu olmasına rağmen golcü özellikleriyle dikkat çekiyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu