FutbolGündem

Galatasaray Başkanı Adnan Polat; Ağır Ceza Mahkemesi ‘nde bile yargılanabiliriz

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, yaşanan olaylar nedeniyle son derece üzgün olduğunu ve yıprandığını söyledi.

‘4 – 5 haftadır elimiz kolumuz bağlı’ diyen Adnan Polat, Radyospor ’a yaptığı açıklamada, “Olan Galatasaray’a oluyor. Bu kaosun bitmesi gerekir. 4 – 5 haftadır elimiz kolumuz bağlı. Oysa, yeni sezonun hazırlıklarını şimdiden yapmalıydık. Bu süreç Galatasaray’ın gelecek sezonunu da etkileyen bir süreç” şeklinde konuştu.

Abdullah Avcı ile anlaştınız mı? Hamit Altıntop, Sezer Öztürk ve Avrupa ’dan bazı ünlü futbolcularla görüşme yaptığınızdan bahsediliyor; doğru mu? şeklindeki soruya ise Adnan Polat, “Arayış içerisinde değiliz, nasıl olalım. Abdullah Avcı ile görüşmedim. Aslında arayışların, hatta yeni sezon planlamasının, transfer temaslarının yapılması gereken bir süreçteyiz. Ancak elimiz kolumuz bağlı. Ben bu dönemde bir teknik direktörle görüşsem, anlaşsam doğru olur mu? Bilemiyorum. Tam anlamıyla bir kaos ve karmaşanın içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

Adnan Polat; Ağır Ceza Mahkemesi ‘nde bile yargılanabiliriz

Arda Turan ’ın geleceği ya da diğer konularda yorum yapmayacağını belirten başkan Adnan Polat, 6 Nisan’da seçim kararını açıkladıklarını hatırlatarak, yürütmeyi durdurma ve seçimin yapılmaması yönündeki kararın, yeni bir duruma işaret ettiğine vurgu yaparak  şöyle konuştu; Ünal Aysal ve Turgay Kıran ’la da konuştuk.

Her şey 3 Mayıs’taki ara celseye bağlı. Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi ’nin mali genel kurulla ilgili yürütmeyi durdurma kararı, 22 Nisan günü elden kulübümüze teslim edildi. Daha önce posta ile gelmişti; ancak elden teslim edilmesinin anlamı, hukukçularımıza göre, idari yönden ibrasızlığın kaldırılmasına ve seçim yapılmamasına yönelik muhalif davranış veya kararın ağır ceza mahkemesinde yargılanmaya götürecek sonuçları var. Böyle ciddi bir sorunla karşı karşıyayım.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat; 3 Mayıs’ta çıkacak karara saygı duymalıyız

Adnan Polat, konuşmasının sonunda camiaya seslenerek, bu kaosun, Galatasaray ’ı iyi yerlere götürmediğini ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı; İçinde bulunduğumuz duruma nereden bakarsanız bakın zarar gören kulübümüz oluyor. Bu, benim ya da bir başka ismin çekişmesi değil.

Söz konusu olan kulübümüzün geleceği. 3 Mayıs’ta nasıl bir karar çıkar, sonrasında ne olur bilemem; ama bir gerçek var herkes karara saygı duymak zorunda. Ayrıca istisnasız tüm Galatasaraylılar, isimler ya da belli çekişmelerin dışına çıkıp, kulübü bu mevcut durumdan kurtarmanın düşüncesi içerisinde olmalılar.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu