DünyaFutbolGündem

Real Madrid bombayı patlattı; Nuri Şahin İspanya yolcusu

İspanya ‘nın dev kulübü Real Madrid sonunda bombayı patlattı. İspanyol ekibinin başkanı Florentino Perez, Borussia Dortmund Başkanı Dr. Reinhard Rauball ile bir araya gelerek Nuri Şahin ‘in transferini bitirdi.

Real Madrid  Başkanı Florentino Perez, ekibine Mesut Özil ‘den sonra bir Türk oyuncuyu daha transfer ediyor. Bir çok kulübün transfer listesinde bulunan Borussia Dortmund ‘un Türk asıllı futbolcusu Nuri Şahin Real Madrid yolunda. Dün akşam oynanan Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçı olan Real Madrid-Barcelona karşılaşmasından sonra bir araya gelen iki başkan Nuri Şahin ‘in transferi konusunda el sıkıştı.

Barcelona maçı sonrası Borussia Dortmund Başkanı Dr. Reinhard Rauball ile bir araya gelen İspanyol ekibinin başkanı Perez, Nuri Şahin için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını, sözleşmesinde bulunan 6 milyon bedelle serbest kalır maddesine rağmen daha fazla bir rakam vereceklerini de söyledi. 2 başkanın Nuri Şahin transferinde el sıkışması Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp ‘un canını sıktı. Klopp yaptığı açıklamada, “Nuri Şahin’in satılması belki maddi açıdan kulübe katkı sağlayacaktır ama takımın gücüde bir o kadar azalacaktır” dedi.

Nuri Şahin’in Real Madrid’e transferinin Türkiye’de ilk kez kesin ve net olarak duyuran Futbolistan haberinin ve ikinci Türk’ün Real Madrid’de oynayacak olmasının gururunu yaşıyor. Haber için  tıklayınız >

Real Madrid’in Nuri Şahin ile ilgilendiğini Türkiye’de ilk kez 8 Aralık 2010 tarihinde kesin olarak duyuran yine Futbolistan’dı. Haber için tıklayınız >

 

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu