FutbolGündem

Galatasaray’da büyük operasyon; 11 futbolcu gönderiliyor

Ligde kötü bir istikrar çizen Galatasaray ‘da Gaziantepspor mağlubiyeti bardağı taşırdı. Gelecek sezon transferlerle bizzat ilgilenecek olan Başkan Adnan Polat, operasyon için şimdiden düğmeye bastı.

Galatasaray Yönetimi ‘nin hazırladığı ve teknik direktör Gheorghe Hagi ‘nin de onay verdiği gönderilecekler listesindeki 11 oyuncunun 9’unun bileti şimdiden kesildi. Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren ve ligde henüz 21. hafta sonunda 10 mağlubiyete ulaşan Galatasaray’da mayıs ayında büyük temizlik operasyonu yapılacak. Başkan Adnan Polat ve yönetimi şimdiden bu operasyon için kolları sıvadı. Florya ‘da lig sonunda adeta yer yerinden oynayacak  adeta bir takım ile yollar ayrılacak.

Başkan Adnan Polat ‘ın yollarını ayırmak istediği listede 11 futbolcunun ismi bulunuyor

Önümüzdeki sezon için Türk Telekom Arena Stadı ‘nda şampiyonluğa oynayacak bir takımla boy göstermeyi planlayan Galatasaray Başkanı Adnan Polat, transferlerle ilgili daha fazla mesai harcayacak. Bu doğrultuda Galatasaray ‘da gelecek adına adımlar daha hesaplı atılıyor. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, Galatasaray Yönetimi ‘nin büyük temizlik operasyonunda bağlarını koparacağı oyuncuların isimlerinin Misimovic, Harry Kewell, kaleci Aykut, Barış Özbek,  Gökhan Zan, Lucas Neill, İnsua, Aydın Yılmaz, Mustafa Sarp, Ayhan Akman ile Emre Çolak olduğu öğrenildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu