FutbolGündemTransfer

Ali Dürüst; Beşiktaş’lı yöneticilerin yaptığı açıklamalar maksadını aştı

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Beşiktaş derbisini ve siyah beyazlı yöneticilerin açıklamalarını değerlendirdi. Ali Dürüst, “Beşiktaş’lı yöneticilerin maçtan sonra yaptığı açıklamalar maksadını aştı” dedi.

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Ali Dürüst; “Dostane bir maç oldu. İlk derbiydi. Maçın öncesinde bir takım söylemler oldu ama başkan Fikret Orman ile maçı beraber izledik. Futbol adına güzel bir maçtı. İlk yarı biz çok iyi oynadık. Beşiktaş da ikinci yarı iyi oynadı. Hatalar da olsa iyi oyundu. Güzel, keyifli bir derbi oldu. Bazı tepkiler oldu, bunları tasvip etmiyoruz. Maçtan sonra Beşiktaş’lı yöneticilerin yaptığı açıklamalar bizi üzdü. Bizim oyuncumuzu eleştirerek maksadını aştılar. Onların heyecanına veriyorum bu durumu” dedi.

FUTBOLCULAR HATA YAPABİLİYOR, HAKEMLER DE

Çok tartışılan Burak Yılmaz’ın penaltı pozisyonu içinde de değerlendirmelerde bulunan Dürüst; “Futbolcular hata yapabiliyorlar. Bizim yediğimiz goller bu hatalardan geldi. Hakemlerde hata yapabilirler. Ki bu penaltı kararı tartışılır. Bu hatadan kalkıpta futbolcuları eleştirmek doğru değil. Bu pozisyon ne ilkdir ne sondur. Bu tarz tartışmalar hep yaşanır” dedi.

MELO VE HAMİT DAHA İYİ OLACAK

Takımın performansını değerlendiren tecrübeli yönetici; ” Takımın ilk yarıdaki futbolundan memnunum. Takım oyunu oynarsınız ama kişisel hataları engelleyemezsiniz. Takımımız her geçen gün daha iyi olacak. Zor bir deplasmandan alınan bir puandır olaya böyle bakmak lazım. Beşiktaş’a karşı pozisyona girdiğinizde gol yapacaksınız. Melo ve Hamit Altıntop takıma geç katıldılar. Her geçen gün üzerine koyacaklar. Oradaki rekabet artacak. Kadromuz geniş, formayı hak eden alır. Endişemiz yok. Şampiyonlar Ligi’nde daha yüksel performans göstermemiz gerekiyor. İlk hedefimiz gruptan çıkmak” dedi.

BAROS-Q7 TAKASI GÜNDEMDE DEĞİL, SON GÜNE KADAR TRANSFER OLABİLİR

Ali Dürüst son olarak transfer konusunda açıklamalarda bulunurken; ” Şuanda transfer gözükmüyor. Ama son güne kadar bir gelişme olabilir. Kadromuzu kurduk, gelen oyuncular rekabeti artırıyor. Son güne kadar transfer yapma olasılığımız vardır. Baros-Quaresma transferinde şartlar oluşmadı. Beşiktaş, Baros ve Quaresma bir anlaşmaya eğilimi yolunda bir tavır sergilerlerse olma ihtimali vardı ama konu şuanda kapanmıştır. Baros’a Espanyol’dan teklif yok” diyerek sözlerini tamamladı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu