FutbolGündem

Galatasaray Eski Başkanı Alp Yalman; Mehmet Helvacı edep yanlışı yaptı

Galatasaray Kulübü ‘nün eski başkanlarından Alp Yalman, kulüp başkanlığına aday olmayan Mehmet Helvacı ‘yı ağır dille eleştirdi.

İstanbul ‘da katıldığı liderler zirvesi programı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Alp Yalman, Galatasaray Kulübü başkanlığına aday olsaydı şimdiye kadar bununla ilgili açıklama yapmış olacağını belirterek, aday olmayı düşünmediğini kaydetti. ‘Başkanlığa aday olmayı düşünüyor musunuz ?’ sorusuna eski başkan gülerek “Öyle birşey olsa zaten haberiniz olurdu” diye cevap verdi.

Galatasaray Eski Başkanı Alp Yalman; Mehmet Helvacı edep yanlışı yaptı

Başkan adayları arasında gösterilen isimlerle görüştüğünü ifade eden Alp Yalman, “Ancak sadece Mehmet Helvacı ile görüşmedim. Bunu söylememek lazım ama Galatasaray ‘da başkanlık koltuğuna hürmet göstermeyen bir insanın o koltuğa talip oluyor olması hoşuma gitmedi. Bence edep yanlışı var” diye konuştu.

Kulislerde Adnan Polat ‘ın adaylığının konuşulduğunun hatırlatılması üzerine Alp Yalman, “Kendisiyle konuştum bu konuda hiçbir fikrim yok. Başkasının fikirlerini açıklayacak değilim. Ben sadece Galatasaray ‘ı desteklerim” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu