FutbolGündem

Yozgat Valisi Necati Şentürk ‘ten Yozgatspor ‘a moral yemeği

Yozgatspor Başkanı Halil Yılmaz Vali Necati Şentürk'e 66 nolu forma hediye etti

Yozgat Valisi Necati Şentürk, Yozgatsporlu yönetici, teknik heyet ve futbolculara verilen moral yemeğinde bir araya geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3. Lig 2. Grup ‘ta mücadele eden Yozgatspor ‘lu futbolculara ve teknik heyete Grand Eser Otel ’de moral yemeği verildi. Yemeğe Vali Necati Şentürk ’te katıldı. Yemek sonrası futbolcularla sohbet eden Vali Necati Şentürk, Yozgatspor ’un iyi bir takım olduğunu ve sıralamadaki yerinin çok daha üstlerde olması gerektiğini söyledi.

Vali Necati Şentürk, “Yozgatspor gibi bir takımın çok daha iyi yerlerde olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu takım 1. lig görmüş ve o ligde mücadele etmiş bir takımdır. Geçmişte birtakım sıkıntılar yaşanmış olabilir. Ama bundan sonraki dönemin çok daha iyi olacağını söyleyebilirim. Kalan maçlarımızda güzel sonuçlar alarak tamamlamak istiyoruz. Bunun için kalan maçlarda her birinizden çok daha fazla performans bekliyorum” dedi.

Yozgatspor Başkanı Halil Yılmaz, takımın 66 numaralı formasını Vali Necati Şentürk ’e hediye etti. Futbolcularda kalan maçlar için başarı sözü verdi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu