FutbolGündem

Arda Turan, Galatasaray’da kalacağının sinyallerini verdi

Galatasaray’ın genç kaptanı Arda Turan sarı-kırmızılı kulüpteki geleceği hakkında Lig TV’ye açıklamalarda bulundu.

Galatatasaray’dan ayrılıp ayrılmayacağı büyük bir merak konusu olan Arda Turan, Lig TV’de yayınlanan röportajında Galatasaray’da kalacağının sinyallerini verdi. Beyazgazete.com’un haberine göre, Galatasaray’ın sözleşmeli futbolcusu olduğunu belirten Arda Turan şöyle konuştu;

Fatih Terim ile baba oğul gibiyiz ve bizim onunla olan ilişkimiz sadece futbol olarak açıklanamaz. Fatih Terim’in benim üzerinde büyük emeği vardır ve kendisine olan sevgim sonsuz. Her şeyi zaman gösterecek ancak ben şu anda Galatasaray’ın sözleşmeli futbolcusuyum ve 27 Haziran’da toplanıyoruz” dedi.

Arda Turan; Selçuk ve Ceyhun Galatasaray’a büyük katkı yapacaklardır

Galatasaray’ın yeni transferlerini de değerlendiren Arda, “Hem Selçuk hem de Ceyhun, Galatasaray’a büyük katkı sağlayacaktır. İkisi de bana göre mevkiilerine göre Türkiye’nin en iyi futbolcuları arasında yer alıyor. Hem Galatasaray’a hem de her iki arkadaşıma da hayırlı olmasını diliyorum. Yeni sezonda tek hedefimiz şampiyonluk ve bundan başka da bir hedefimiz olamaz” ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in Arda Turan’ın takımda tutulması konusunda yönetime kesin bir talimat verdiği ve genç futbolcunun sözleşmesinin uzatılarak sarı-kırmızılı forma altındaki kariyerine devam edeceği son günlerde sıkça konuşulmaya başlanmıştı. Başkan Ünal Aysal ve Bülent Tulun da, Arda Turan’ın Galatasaray’ın sözleşmeli futbolcusu olduğunu ve yıldız futbolcunun takımda kalması için ısrarcı olacaklarını belirtmişti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu