FutbolFutbolda ŞiddetGündem

Galatasaray’da olay; Adnan Öztürk ile Abdürrahim Albayrak kapıştı

Galatasaray Yönetimi’nin iki önemli ismi Adnan Öztürk ile Abdürrahim Albayrak, Beşiktaş maçı öncesinde hararetli bir tartışma yaşadılar.

Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Beşiktaş maçı için eski yönetici Fatih Gökşen ile oğlunu stada davet etti. Öztürk henüz loca girişine gelmemesine rağmen kapıdaki görevliler, tanıdıkları Fatih Gökşen’i içeri aldılar. Durumu gören Abdürrahim Albayrak’ın, Fatih Gökşen içeri girdikten sonra kapıdaki görevlileri azarladığı ve “neden biletsiz içeri aldınız” diyerek çıkıştığı öğrenildi.

Olayın duyulması üzerine Öztürk’ün, yönetici arkadaşı Abdürrahim Albayrak’ın üzerine yürüyerek, “Sen benim misafirimi nasıl biletsiz içeri girmemekle suçlarsın diyerek” bağırdığı öğrenildi.

Tartışmanın diğer ismi Fatih Gökşen ise “Adnan Öztürk’ün devetlisi olarak gittim. Böyle bir tutumla karşılaştım. Her maç bilet isteyen dostlarıma onlarca bilet alan, bu kulübe yıllarca emeği geçmiş biriyim. Abdürrahim’in bu tavrına üzüldüm ve maçı izlemeden stadı terkettim” diye konuştu.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu