FutbolGündem

Galatasaray’ın eski futbol şube sorumlusu Fatih Gökşen’den yönetime ağır eleştiri

Galatasaray’ın eski Futbol Şube Sorumlusu Fatih Gökşen yaptığı açıklamada, Galatasaray yönetimini eleştirerek, sadece transferin çözüm olmadığını söyledi.

Keita ve Engin’in Galatasaray’a faydalı olacaklarına, inandığını, ancak her şeyin transfer yapmakla bitmediğini belirten Fatih Gökşen, Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Umarım bu transferler faydalı olur; yoksa Galatasaray çok zor günler geçirir” dedi.

İşte Gökşen’in açıklamaları;

”Keita da Engin Baytar da iyi futbolcu. Bizim takımımızda iş yaparlar; ancak problemli taraflarının düzeltilmesi kaydıyla iş yaparlar. Her ikisini de futbolcu olarak beğenmeyen yoktur. Bu açıdan faydalı olacaklarına inanıyorum.Yönetim, Fatih hocanın istediği transferleri yapıyor. Sanırım Fatih hoca en şanslı transfer dönemini yaşıyor. Şu anda yapılan transferlerle Galatasaray, ligin en iddialı takımı oldu.

Transferlerde işin mali boyutu da önemli. Başkan Ünal Aysal bunları cebinden ödemeyecek, kulübün cari hesabına yansıyacak. Bu nedenle yapılan transferlerin doğrudan ihtiyaca yönelik olması gerekir. Arda gitti, hemen iki transfer yapıldı. Yarın boşta kalan bir başka futbolcu da ucuz diye alınacak mı? Kaldı ki bunlar ucuz değil. 1 milyon euro az para değil. Takım olmak önemli. Yılların Fatih hocası, geçmişte olduğu gibi bazı futbolcuları yetiştirerek kendiliğinden bize versin. Her şey transfer yapmakla çözülmüyor.

Fatih Gökşen; Arda Turan için altyapı antrenörlerine teşekkür edilmeli

Arda, altyapıdan yetişip, Galatasaray’a hatırı sayılır bir para kazandırarak gitmesi gurur verici. Kendisiyle gurur duyduk. Umarım Türk futbolunu orada başarıyla temsil eder.

Ancak bu transferdeki en büyük başarı Arda’dan çok Arda’yı yetiştirenlerdir, bu nedenle altyapı hocalarını Ali Yavaş, Abdullah Avcı, Suat Kayayı alkışlamak gerekir. Hepsinin emeği vardır. Yönetimin bu isimlere teşekkür plaketi vermeleri gerekir.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu