FutbolFutbolda ŞiddetGündem

Galatasaray idmanında olay; Gökhan Zan ile Melo kavga etti!..

Galatasaray idmanında olay; Gökhan Zan ile Melo kavga etti!.. Beşiktaş maçı hazırlıklarını bu sabahki idmanla sürdüren Galatasaray’da Melo ile Gökhan Zan arasında tartışma yaşandı…

Galatasaray’ın bugünkü antrenmanında tartışma sesleri yükseldi. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, ikili bir mücadele sonrası Gökhan Zan ile Felipe Melo arasında sert bir diyalog yaşanırken, iki futbolcu arasındaki tartışmalı sözler etraftan da duyuldu.

Gökhan Zan’ın Melo’ya “Dikkatli olalım, herşeyden önce birbirimize saygılı olalım. Siz bize saygı duymuyorsunuz, biz sizi başımızın üzerinde tutuyoruz, siz de bize saygı duyacaksınız. Biz size saygı gösteriyoruz, siz de bize gösterin” diye bağırırken, Melo ise takım arkadaşına Portekizce cevap verdi.

Gökhan Zan antrenmanın başında da Mancini’nin uyarılarına el hareketi yaparak cevap vermisti.

Birbirleriyle ağız dalaşı yapan sarı-kırmızılı oyuncular burun buruna gelerek kavganın eşiğinden döndü. Sinirleri gerilen ikili daha sonra takım arkadaşlarından önce antrenmanı terk ederek soyunma odasının yolunu tuttu. Önce Gökhan Zan, sonra Melo içeri girerken, yardımcı antrenör Tugay Kerimoğlu da peşlerinden soyunma odasına gitti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu