FutbolGündem

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’dan geri adım!..

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, seçimi kazandıktan sonra yaptığı, “Yeni hocamız Eric Gerets olabilir. Çünkü Fatih Terim heyecanını kaybetmiş” açıklamasının ardından Eric Gerets yerine Fatih Terim ile anlaşması camiada şok etkisi yarattı.

Galatasaray’da yeni başkan Ünal Aysal’ın seçimden sonra Telegol’de yaptığı açıklamaların ardından Fatih Terim’le anlaşması sarı kırmızılı camiada şaşkınlıkla karşılandı. Geçtiğimiz cumartesi günü yapılan olağanüstü genel kurulda rekor oy alarak Galatasaray’ın yeni başkanı olan Ünal Aysal teknik direktör tercihini Fatih Terim’den yana kullandı.

Dün Les Ottomans’ta Ali Dürüst’ü yanına alarak Fatih Terim ile bir araya gelen Ünal Aysal, Galatasaray camiasının kendisine ihtiyacı olduğunu belirterek tecrübeli teknik adama teklif götürdü. Ancak aynı Ünal Aysal, hafta sonu Kanaltürk’te yayınlanan Telegol programında bu durumun tam tersi açıklamalarda bulunmuştu. Serhat Ulueren’in sorularını yanıtlayan Ünal Aysal “Yeni hocamız Eric Gerets olabilir” dedikten sonra Fatih Terim hakkında ilginç açıklamalar yapmıştı.

Teknik direktör konusunda kalbiyle değil mantığıyla karar vereceğini dile getiren Ünal Aysal, “Fatih Terim son senelerde heyecanını kaybetmiş gibi görünüyor” sözleriyle bu transferin olmayacağını belirtmişti. Ancak bu açıklamalardan saatler sonra Ünal Aysal’ın Fatih Terim’i tek çıkar yol olarak görmesi Galatasaray camiasında şaşkınlık yarattı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu