FutbolGündem

Tolunay Kafkas; Galatasaray maçı çok özel olacak

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray’ın kupada kazanmaktan başka bir şansı olmadığı için perşembe günü yapılacak maçın çok özel olacağını söyledi.

Gaziantepspor, perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası maçında karşılaşacakları Galatasaray maçının hazırlıklarına Celal Doğan Tesisleri’nde başladı. Gençlerbirliği maçında ilk 11’de oynayan futbolcular, teknik direktör Tolunay Kafkas’la birlikte düz koşu yaparken, diğer futbolcular koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Antrenmanın ilk yarım saati basına açık yapıldı.
Teknik direktör Tolunay Kafkas, yaptığı açıklamada, kupadaki hedeflerini büyüttüklerini kaydetti.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “Önümüzde çok ciddi kupa maçı var. Ona motive olmaya çalışacağız. Hedeflerimiz kupada büyük. İnanıyorum ki perşembe akşamı ben, oyuncularım, bunun üstesinden geleceğiz. Umuyorum futbol şansıda bizim yanımızda olur. Buaralar pek yanımızda yok. Onun için daha çok çalışacağız. Şansımızı kendimiz oluşturacağız. Gaziantepspor’u iyi yerlere taşıyacağız” dedi.

Tolunay Kafkas; Galatasaray maçı çok özel olacak

Galatasaray’ın ligdeki durumuna bakılarak bu maçın avantaj olarak değerlendirilmemesi gerektiğine dikkat çeken Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “Hiçbir şey avantaj değil, futbol enteresan oyun, onun için de zaten güzel. Alınan sürpriz sonuçları ile güzel. Galatasaray’ın kupada kazanmaktan başka bir şansı olmadığı için bu maç çok özel olacak” ifadelerini kullandı.

Gaziantepspor’un Arjantili oyuncusu Cristian Zurita ise Gençlerbirliği maçının fırsat olduğunu belirterek, “Eğer 3 puan alabilseydik zirveye biraz daha yaklaşacaktık. Aradaki puan farkı kapanacaktı. Öne de geçtik, yalnız futbolda bunlarda olabiliyor. Aslında kazanabileceğimiz maçı berabere bitirdik, hatta kaybede bilirdik de. Berabere bitirmeyi başardık” diye konuştu.

Zurita, kimsenin Galatasaray’ın 26 puanda olduğuna bakıp aldanmamasını, kendini kandırmamasını istedi. Zurita, “Çünkü Galatasaray her zaman Galatasaray’dır. Çok yüksek konsantrasyonla dikkatimizi dağıtmadan oynamamız gerekir” şeklinde konuştu.

Gaziantepspor, Shrewsbury Town’dan kaleci Hakan Duyan Burton’u transfer etti

Gaziantepspor İngiltere’de forma giyen Türkiye U 19 Milli Takım kalecisi Hakan Duyan Burton’u 4 buçuk yıllığına renklerine bağladı.

Hakan Duyan Burton Kimdir?

9 Ağustos 1991 Watford doğumlu genç file bekçisi, 2007 yılında daha 16 yaşındayken FC Liverpool´un Şampiyonlar Ligi kadrosunda 3. kaleci olarak yer buldu. Son olarak İngiltere’nin Shrewsbury Town takımında kiralık olarak forma giyen Duyan, Türkiye U19 Milli Takımı’nın da kalesini koruyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu