DünyaGündem

Gonzalo Higuain 37 milyon euroya Napoli’de!..

Gonzalo Higuain 37 milyon euroya Napoli’de!.. Higuain, 6.5 yıllık Real Madrid macerasının sonuna geldi. Arjantinli golcü, gelecek sezondan itibaren, Liverpool kalecisi Pepe Reina ile birlikte Napoli formasını giyecek.

Real Madrid ile Napoli, Higuain’in transferi konusunda her konuda anlaştı. Ntvspor’un haberine göre, Edinson Cavani’yi, 64 milyon euro karşılığında Paris Saint-Germain’e gönderen Napoli’nin kasasından, bu transfer için 37 milyon euro çıkacak. Higuain’in yeni takımında göstereceği performansa göre bonservis bedeli 40 milyon euroya kadar çıkabilecek. 4 yıllık resmi sözleşmenin altına imza atacak Arjantinli golcünün, yıllık 6 milyon euro kazanacağı belirtiliyor.

Higuain, Napoli’nin bu sezon Real Madrid’den 3. transferi olacak. İtalyan ekibi daha önce Callejon ve Albiol’ü de renklerine bağlamıştı. Higuain ile birlikte Liverpool kalecisi Pepe Reina da, sağlık kontrolünden geçmek üzere Roma’da bulunuyor. Serie A ekibi, İspanyol kaleciyi satış opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına kiralamıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu