DünyaGündem

Mete Kalkavan, Aktobe – Hodd maçını yönetecek!..

Mete Kalkavan, Aktobe – Hodd maçını yönetecek!.. FIFA kokartlı hakem Mete Kalkavan, UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak Aktobe – Hodd maçını yönetecek. Karşılaşma TSİ 19.00’da başlayacak.

Ntvspor’un haberine göre, FIFA kokartlı hakem Mete Kalkavan, UEFA Avrupa Ligi’nde Kazakistan’ın Aktobe ile Norveç’in Hodd takımları arasında yarın oynanacak 2. ön eleme turu rövanş maçını yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Kazakistan’ın Aktobe kentindeki Tsentralniy Stadı’nda TSİ 19.00’da başlayacak karşılaşmada Kalkavan’ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Kemal Yılmaz yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu olacak.

Ceylan ve Ersoy’a UEFA’dan görev!

FIFA gözlemcileri Erol Ersoy ve Hasan Ceylan, UEFA Avrupa Ligi’nde yarın oynanacak 2. ön eleme turu maçlarında hakem gözlemcisi olarak görevlendirildi. FIFA gözlemcileri Erol Ersoy ve Hasan Ceylan, UEFA Avrupa Ligi’nde yarın oynanacak 2. ön eleme turu maçlarında hakem gözlemcisi olarak görev yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Erol Ersoy’un Hırvatistan’ın Lokomotiva Zagreb ile Belarus’un Dinamo Minsk takımları arasındaki mücadelede, Hasan Ceylan ise Macaristan’ın Honved ile Sırbistan’ın Vojvodina ekipleri arasında oynanacak müsabakada görev alacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu