FutbolGündem

Hıncal Uluç; Ben, daha gelmeden Sneijder’den nefret ettim

Hıncal Uluç; Ben, daha gelmeden Sneijder’den nefret ettim… Gazeteci Hıncal Uluç, Galatasaray’ın yeni transferi Wesley Sneijder hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Gazeteci Hıncal Uluç, sabahspor.com’da yapılan söyleşide Sneijder transferi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“Ben daha gelmeden Sneijder’den nefret ettim. Bundan sonra Galatasaray’a faydası olur mu bilemiyorum. Kendimi Galatasaraylı futbolcu olarak düşünüyorum; dışarından bir taraftar olarak bu kadar antipati duyuyorsam Galatasaraylı futbolcuların da farklı düşüncede olmalarını beklemiyorum.

Bu saatten sonra gelen Sneijder’in takıma faydası olur mu olmaz mı, burada artık tüm mesele Fatih Terim’e kalıyor. Sneijder’i Galatasaray takımına hazmettirebilirse, arkadaşlarına kabul ettirebilirse oynatır ama oynadığı zaman ne derecede başarılı olur onu da bilemiyorum. Orada da şüphelerim var. Çünkü müthiş bir gerileme içinde Sineijder. Zaten Hollanda milli takımında da varlık gösterememişti son maçlarda. Gittiği büyük takımlarda oynayamadı. Fiyatı 30 milyon Euro’dan 8 milyon Euro’ya kadar düştü.

Diyebilirsiniz ki zamanında Hagi ve Tafarel de böyleydi. Barcelona, Real’e transfer oldular ama sonunda 3. sınıf İtalyan takımlarına kadar düştüler. Ondan sonra Galatasaray’da ne mucizeler yarattılar. O günkü mucizenin altındaki imza, bugün Galatasaray’ın başında yine. Fatih Terim. Ama çok önemli bir fark var; o zaman Faruk Süren ve yönetim kurulu gerçekten Fatih Terim’in arkasındayıdı. Fatih Terim bunu gayet iyi biliyordu ve büyük bir güvenle çalışıyordu. Ünal Aysal ve takımının Fatih Terim’in arkasında olmadığını Fatih Terim dahil herkes biliyor. Divandaki gösteriler mösteriler hepsi şov. İnanmayın. Böyle bir şovun içinde Fatih Terim nasıl bulunuyor? Çok iyi Galatasaraylı olduğu için bulunuyor. Yani böyle bir ortamda olay çıkaran, pürüz çıkaran adam olarak görülmemesi gerektiğini bir Galatasaraylı olarak. Eskilerin değimiyle kan içip kızılcık şerbeti diyenlerden olduğu için böyle davranıyor.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu