FutbolGündem

Hıncal Uluç’tan olay çıkartacak açıklama; Hakemler edilen küfürleri hak ediyor!..

Hıncal Uluç’tan olay çıkartacak açıklama; Hakemler edilen küfürleri hak ediyor!.. Sivri dilli yazar Hıncal Uluç, Emre Belözoğlu ve Melo hakkında Sabah’a çok sert açıklamalarda bulundu…

Hıncal Uluç, bugünkü yazısında Emre Belözoğlu ve Melo hakkında çok sert açıklamalar yaptı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Uluç, “Emre’nin ayrıcalığı var da Melo’nun yok mu? Melo bu ülkeye gelmiş geçmiş en yüz karası, en utanç verici futbolculardan birisi” dedi…

İşte Hıncal Uluç’un o açıklamaları;

“Emre’nin ayrıcalığı var da Melo’nun yok mu? Melo bu ülkeye gelmiş geçmiş en yüz karası, en utanç verici futbolculardan birisi… Galatasaraylı olduğum için utanıyorum. en son maçta rakibine kafa atan Melo, tekrar tekrar izleyin bakın, rakip kendisine kafa atmış gibi numara yapan ve rakibini oyundan attırmaya çalışan da Melo… Adam, yani bir de üstüne sahtekar. Yani sadece pislik yapmıyor bir de sahtekarlık yapıyor. 10 kişi kalsınlar da maçı kazanalım Beşiktaş ikinci olmasın..

Şükrü Ergün bunu savunup derhal Galatasaray yönetiminden gitmesi gerekiyor. Galatasaray ayrı bir ekoldü ama bu Galatasaray’ı bitiriyorlar her yanıyla bitiriyorlar. Emre’ye karşı Melo’yu örnek göstermek kadar talihsiz bir açıklama olamaz. Bunu duyan herkes Emre’ye haklı der bakmaz bile Emre’ye dönüp. Melo derhal gönderilmesi gereken bir oyuncu ama bugün bakıyorum ki Mancini tarafından göklere çıkartılmış.

Türkiye’ye böyle futbolcu gelmedi tabii senin gibi bir oyuncu da gelmedi. Şimdi Emre’nin zerre kadar kabahati yok, Bruno Alves ve Bilica’nın da kabahati yok o küfürler edilen hakemler bu küfürlerin hepsini hakediyorlar. Çünkü ellerinden en büyük silah varken bunu kullanamıyorlar. Zavallı Anadolu takımlarına bol bol kullanıyorlar ama İstanbul takımlarından hele böyle belli başlı adamlara kesinlikle kullanmıyorlar. Bütün Türkiye’nin gördüğü – duyduğu küfürleri hakem duymamış gibi yapıyor.” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu