FutbolGündem

Fenerbahçe Basın sözcüsü Mahmut Uslu; Galatasaray bizi ayağımızdan çekti!..

Fenerbahçe Basın sözcüsü Mahmut Uslu; Galatasaray bizi ayağımızdan çekti!.. Mahmut Uslu, Semih Haznedaroğlu’nun ‘3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe’yi yalnız bıraktık’ sözlerini “Galatasaray yalnız bıraksa razıydık. Galatasaray bizi ayağımızdan çekti” diyerek değerlendirdi.

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, teknik direktör Ersun Yanal ile problemlerinin olmadığını ve yeni sezonda da hocalarıyla devam etmek istediklerini söyledi. Ntvspor’un haberine göre, bir televizyon kanalına konuşan Uslu, “İlk önce hocamız ile anlaşacağız. Gerekli olan bölgelere takviyeler yapacağız. Avrupa’ya gidip gitmeyeceğimiz belli değil. Avrupa kapısının yönü geleceğimizi belirleyecek” dedi.

Şike Davası’nda erteleme ve yeniden yargılanma ümitleri olduğunu belirten Mahmut Uslu, “3 tane alternatif var; biri erteleme, ikincisi yeniden yargılama, üçüncüsü olan infaz ve cezaevi sürecini düşünmüyoruz. İnşallah yeniden yargılanmanın önü açılacak. İnfaz süreci olursa; tüzüğün dediğini yaparız, bir problem olmaz” diye konuştu.

CAS’ın gerekçeli kararırının henüz kulübe ulaşmadığını belirten Fenerbahçe Basın Sözcüsü, “20 gündür bu kararı bekliyoruz. Geldiği zaman zaten gerekli açıklamaları yapacağız. Bizim inancımız var” dedi.

Fenerbahçe Basın sözcüsü Mahmut Uslu; Galatasaray bizi ayağımızdan çekti!..

Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Semih Haznedaroğlu’nun ‘3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe’yi yalnız bıraktık’ sözleri hakkında da açıklamada bulunan Mahmut Uslu, “Galatasaray yalnız bıraksa razıydık. Galatasaray bizi ayağımızdan çekti. Sadece ‘Bu ateş üfleyerek sönmez’ demediler, başka şeyler de yaptılar ve yapmaya da hala devam ediyorlar. Sayın başkanın böyle bir açıklaması o dönem yakışmamıştı. İnşallah yanlış olduğunu anlamışlardır. 3 Temmuz olmasaydı Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde her zaman ilk 8’e girecek potansiyeli vardı” ifadesini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu