FutbolGündem

Hıncal Uluç yazdı, Fatih Terim PFDK’ya sevk edildi!..

Hıncal Uluç yazdı, Fatih Terim PFDK’lık oldu. Sabah Gazetesi yazarlarından Hıncal Uluç’un akreditasyon kartı takmadığı için yoğun biçimde eleştirdiği Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildi.

Bilindiği üzere yönetmelikler gereği Süper Lig maçlarında saha kenarında bulunan tüm görevliler, kimliklerini ve görevlerini belirleyen bir akreditasyon kartı kullanmak zorunda. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, bu kartları boyunlarında taşımak zorunda olanlar arasında elbette teknik direktörler de var. Teknik direktör Fatih Terim, Manisaspor maçı sırasında akreditasyon kartını takmadığı ya da görünmeyecek şekilde taktığı gerekçesiyle PFDK’ya sevkedildi.

Bu da ceza verilip verilmeyeceği belli olana kadar Fatih Terim’in Galatasaray’ın başında sahaya çıkamayacağı anlamına geliyor. Maçın TFF temsilcisinin, akreditasyon kartının paltosunun içinde olması yüzünden sarı-kırmızılı takımı rapor ettiği bildirildi. Sezon başında kart takmadığı için PFDK’dan uyarı alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e, Manisaspor maçında kartını görünür şekilde takmaması yüzünden bu kez para cezası verileceği ifade edildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu